Joi, 25 aprilie 2024 - 1:12:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cabinele de probă inteligente revoluţionează cumpărăturile


14 mai 2015

Mulţi ştiu deja că mersul la cumpărături se poate transforma într-o corvoadă atunci când au de cumpărat şi probat multe lucruri, iar câteva magazine au venit cu cea mai bună soluţie.

Câţiva patroni din Statele Unite au inaugurat nişte cabine de probă inteligente. Acestea schimbă culoarea rochiei şi oferă posibilitatea obţinerii sfatului din partea unei prietene în timp real.

Oglinzile inteligente cu care sunt dotate magazinele îi ajută foarte mult pe clienţii grăbiţi care vor să evite probarea a mai multor produse. Mai mult de atât, clientele pot vedea în oglindă şi cum le-ar sta cu o rochie pe care nici nu este nevoie să o probeze. Oglinda digitală suprapune fotografia ţinutei în mărime naturală peste fotografia clientei.

„Pe scurt, clienta îşi poate realiza un filmuleţ de 8 secunde, ca să se poată vedea sau compara diferite ţinute. Şi-l poate trimite pe mail sau unui prieten”, relatează iLikeIT. Oglinda digitală se numeşte Memory Mirror şi este testată deja în trei magazine, iar peste câteva luni va ajunge în mai multe magazine din Statele Unite, apoi din lume.

Într-un alt magazin din Statele Unite, cabinele de probă au tablete care îi ajută pe clienţi să comunice cu vânzătorii şi să ceară alte produse, dacă cele probate deja nu se potrivesc. Cei care merg singuri la cumpărături ştiu deja cât de anevoios este să se plimbe prin magazin pentru a căuta o altă măsură, după ce prima dintre ele nu s-a potrivit.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro