Joi, 28 martie 2024 - 10:33:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AFI Palace Ploieşti se transformă în Regatul Copiilor între 30 mai - 1 iunie


29 mai 2015

AFI Palace Ploieşti se va transforma timp de trei zile în regatul copiilor, în care cei mici se vor putea bucura de activităţi special pregătite pentru ei, printre care evenimente dedicate, ateliere educative, concursuri şi multe alte surprize.

Astfel, în perioada 30 mai – 1 iunie, în intervalul 10:00 – 18:00, Dremel şi AFI Palace Ploieşti au pregătit pentru cei mici ateliere de decupaj, de pirogravură, de gravură pe farfurii şi lumânări şi de realizare decoraţiuni pe rame de fotografii. În cadrul acetora, copiii vor putea învăţa cum să creeze şi să decoreze prin diferite tehnici obiecte pentru casă, iar cele mai reuşite şi creative rezultate vor fi premiate.

Pe 31 Mai intre orele 12.00 – 15.00, copiii care vor intra în magazinul Smyk din incinta centrului comercial, îşi vor putea face gratuit pictură pe faţă.

De 1 iunie, în intervalul 10:00 – 13:00, cei mici vor putea descoperi cu ajutorul reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova cum să procedeze în situaţii de criză, cum arată ambulanţele SMURD şi autospecialele de pompieri, din ce sunt compuse costumele de salvatori şi multe alte informaţii educative.

De asemenea, între 12:00 şi 16:00, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova va organiza o expoziţie tehnică de intervenţii şi un stand informativ cu detalii despre prevenirea criminalităţii.

Tot pe 1 iunie, În intervalul 11:30 – 12:30, copiii sunt aşteptaţi la piesa de teatru „Eroi ca-n vise”, prezentată de Teatrul de Revistă Toma Caragiu în parcarea din fata patinoarului (accesul la spectacol se face prin mall) urmată de un spectacol de dans sportiv sutinut de Gya Dance între 12:45 – 13:00 şi de dansuri şi cântece tematice prezentate de către membrii Comunităţii Elene din Prahova în intervalul 13:00 – 13:30.

Mai mult, între 15:00 şi 18:00, la locul de joacă Rainbow, toţi prichindeii doritori se vor putea bucura de pictura pe faţă şi multe alte surprize.

Micii pasionaţi de patinaj vor avea intrare liberă şi pot închiria gratuit patinele la Ploieşti ON ICE, în limita locurilor disponibile, între 10:00 – 17:00. În acelaşi loc, începând cu ora 17:30, echipa de hochei pe gheaţă „Olimpia” Ploieşti Juniori va susţine jocuri amicale cu echipele din Sfântul Gheorghe şi Braşov.

Surprizele nu se opresc aici, deoarece în magazinul LEGO®, copiii vor putea participa la workshop-uri dedicate şi vor putea beneficia de oferte speciale în cadrul cărora vor putea câştiga prin tragere la sorţi premii atractive la tombola LEGO® City.

Evenimentele anunţate vor fi completate de multe alte concursuri şi activări speciale pentru cei mici, care sunt învitaţi de ziua lor în AFI Palace Ploieşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro