Vineri, 29 martie 2024 - 4:02:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Naiul lui Nicolae Voiculeţ va cânta pe 24 iunie la Sfinxul României


20 iunie 2015

Nicolae Voiculet şi orchestra, împreună cu partenerii săi - Primăria Buşteni, Flori de Ie, partenerii media şi sponsorii, doreşte să sărbătorească aşa cum se cuvine, în spirit pur românesc, ziua de Sânziene, cântănd românilor şi lumii de la SFINX.

"Vom aduce un omagiu tradiţiilor iei si naiului românesc, sus pe platoul din apropierea Sfinxului, Bucegi. Veniţi  alături de noi şi împreună vom răspândi sunetul românesc, doina românescă, peste toată România, vom dansa cu Sânzienele şi vom cânta lumii despre iubire şi pace!"

Cel mai tainic şi cel mai magic loc al României, platoul Sfinxului din Bucegi, va găzdui evenimentul de promovare a valorilor româneşti, miercuri 24 Iunie, la ora 14:00.

Anul trecut pe 14 Septembrie ambasadorul turismului, artistul Nicolae Voiculeţ, a susţinut concertul "România din inima ta" la Crucea Eroilor de pe Caraiman, în semn de omagiu adus tuturor eroilor şi martirilor neamului, chiar de Ziua Crucii. Au fost prezenţi mii de oameni care au cântat într-un glas imnul României împreună cu Nicolae Voiculeţ şi orchestra sa. Atunci, artistul a promis că se va reîntoarce să cânte tuturor românilor şi întregii lumi de la Sfinxul României.

"Am promis şi acum mă ţin de cuvânt. Veniţi alături de mine şi de NAI, de Doina românească, în Ziua de Sânziene să susţinem împreună, promovarea valorilor româneşti la cel mai înalt SFINX al lumii.
Miercuri, 24 iunie, la ora 14:00, de Ziua Universală a IEI şi Sărbătoarea de Sânziene, vă aştept pe toţi cei ce simt şi iubesc româneşte, la Sfinxul din Munţii Bucegi, simbol al României, să purtăm IA, să cântăm şi să dansăm cu Sânzienele!"

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro