Joi, 28 martie 2024 - 10:31:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sugardaters - Noul fenomen in materie de relatii vine in Romania!


29 august 2015

Sugardaters.com, cel mai mare site de dating din Regiunea Scandinava, se pregateste sa introduca pe piata din Romania trendul Sugardaters, un fenomen al relatiei bazate pe beneficii reciproce.

Conceptul danez al SugarDaters, il face sa se distanteze  clar de celelalte site-uri de dating din Romania. Destinat acelor persoane care vor o relatie in care partenerii joaca rolul lor specific bazat pe beneficii mutuale, Sugardaters este un paradox: incurajeaza offline datingul in lumea in care totul se este online. De aceea se si adreseaza acelor persoane care doresc o relatie in the old-fashioned way, cu responabilitati si indatoriri impartite, prietenie, dragoste, pasiune, distractie  si siguranta financiara. Asadar, relatia cu beneficii reciproce este menita sa asigure tratament egal si fericirea reciproca a ambilor parteneri.

Este gratuit sa-ti faci cont pe http://ro.sugardaters.com daca ai peste 18 ani, apoi iti poti alege ce rol vrei sa joci, sau care ti se potriveste. SugarMom si Sugarbabe pentru femei si SugarDaddy si Sugarboy pentru barbati. Fiecare profil nou creat este minutios verificat de echipa SugarDaters, pentru a asigura autenticitatea profilului si de a exclude posibilitatea profilelor false.

Sugardaters.com nu permite videochatul, solicitarea de escorta sau alte servicii imorale.

SugaMom  si SugarDaddy sunt deseori oamenii in apogeul vietii, care isi controleaza foarte bine fiecare aspect al vietii lor. Sunt acei oameni prosperi si puternici, care au si o bogata experienta de viata. Ei cauta o persoana care i-ar putea face sa se simta tineri din nou, apreciati, dar mai ales pe cineva care sa-i faca sa-si traiasca a doua tinerete. O persoana mai tanara si mai atractiva este cineva de care ei ar putea avea grija atat emotional cat si financiar.

Sugarbabes (fete si baieti) sunt persoane carora nu le pasa de diferenta de varsta. Au aspiratii foarte bine stabilite pe care stiu cum sa si le atinga. Cauta pe cineva plin de resurse, care sa aiba grija de ei cu tandrete, sa le ofere afectiune si sentimente. Vor sa se simta protejati dar mai ales sa aiba siguranta financiara. Sugarbabes isi concentreaza atentia pe aspiratii, educatie si indeplinirea viselor.

Site-ul exista in foarte multe limbi, iar utilizatorii provin din diferite parti ale lumii, doritori de nou si aventura. In prima saptamana de la lansarea in Romania, pe http://ro.sugardaters.com s-au  inscris 176 de persoane, din care 40% SugarDaddys si SugarMoms, iar 60% SugarBabes.

Serviciul este furnizat de compania daneza Social Services Aps.

Sugardaters poate fi urmarit pe Facebook, Twitter si pe blog, unde sunt postate noutatile in materie de relatie, sex, povesti ale sugardaters.

 

Facebook: https://www.facebook.com/sugardatersromania

Twitter: https://twitter.com/SugarDatersRO

Blog: http://blog.ro.sugardaters.com


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro