Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:12:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Află ce iţi pregătesc astrele pentru 2016


27 decembrie 2015

Parapsihologul Cosmin Sindilă a postat pe pagina de Facebook un material interesant despre ceea ce vă pregătesc astrele pentru anul 2016. Il preluam integral, fiind convinşi că veţi fi interesaţi

Berbec

În 2016 Berbecii continuă să resimtă impulsul novator care îi îndeamnă să facă schimbări, să aducă ceva proaspăt şi inedit în viaţa lor, să recurgă la modernizări sau upgrade-uri, să se reinventeze. Toate acestea fiindcă Uranus este, în continuare, la treabă în Berbec.
Merită subliniat un aspect: din cauză că Uranus se află în trigon cu rigurosul Saturn, nu sunt favorizate schimbările spontane, cu efect imediat, ci doar cele care au în spate o analiză prealabilă, o strategie cu bătaie pe termen lung.
Totuşi, indiferent cât de profund şi serios ai privi lucrurile, este recomandat să te fereşti de dogme, idei fixe şi abordări rigide. Susţine-ţi convingerile cu moderaţie şi caută să priveşti situaţiile şi din perspectiva celorlalţi!

Taur

Aflat pe termen lung în casa voiajelor şi a gândirii abstracte a Taurului, Pluto primeşte o mână de ajutor de la Jupiter în primele 8 luni ale anului 2016.
Trigonul format între Pluto şi Jupiter îţi ascute simţul de explorator şi te cheamă să călătoreşti către destinaţii îndepărtate, încărcate de semnificaţii şi mister. Te mai îndeamnă să sapi adânc în grădina cunoaşterii superioare, acolo unde rodesc studiul, cultura şi spiritualitatea.
În ambele cazuri, pasiunea şi creativitatea sunt aducătoare de beneficii, iar dragostea poate sa fie ori agentul care te pune în mişcare, ori rezultatul acţiunilor tale în aceste domenii. Cu alte cuvinte, se poate să călătoreşti, să studiezi sau să te dezvolţi spiritual datorită iubirii, ori să întâlneşti iubirea undeva departe sau în decursul unor activităţi care au tangenţă cu domeniile menţionate.

Gemeni

2016 este un an important pentru casă şi familie.
Tranzitul lui Jupiter prin casa a patra a Gemenilor, întărit şi de o retrogradare a lui Mercur, stăpânul Gemenilor, în aceeaşi casă, focalizează o cantitate mare de energie către locuinţă şi proprietăţi în primele nouă luni din 2016.
De obicei, un tranzit de acest gen se soldează cu cumpărarea, construirea, extinderea sau modernizarea unui spaţiu de locuit, cu mutarea într-o locuinţa mai mare sau măcar cu achiziţionarea unor bunuri de folosinţă îndelungată care sporesc estetica, confortul sau valoarea domiciliului.

Rac

Până în septembrie 2016, Jupiter facilitează Racilor accesul la informaţie şi îi ajută să asimileze uşor ideile noi. Este o perioadă în care Racii ar face bine să citească, să scrie, să se aboneze la ziare şi reviste, să facă şcoala de şoferi, să înveţe o limbă străină, să facă un curs care îi atrage sau o călătorie de studii.
Tot datorită lui Jupiter, Racii devin mai dezinvolţi, stabileşc mai uşor contacte, li îmbunătăţeşte stilul de comunicare sau de negociere.

Leu

În 2016 zodia Leului este excelent susţinută de Saturn şi Uranus, două planete lente, posesoare ale unor forţe considerabile.
Trigonul pe care îl formează Uranus cu zodia Leului îţi aduce energie, dragoste de nou, idei originale, concepţii reformatoare. Influenţa lui Uranus s-a resimţit şi în ultimii anii, dar într-un mod oarecum dezordonat, discontinuu, în salturi. În 2016 influenţa uraniană va avea o curgere mult mai ordonată şi va fi canalizată constructiv.Trigonul pe care îl formează Saturn cu zodia Leului funcţionează ca o ancoră, ca un sistem de referinţă stabil şi bine structurat. Le aduce Leilor aduce seriozitate, judecată profundă, răbdare şi tenacitate, atribute de mare preţ pentru întreprinderea unor acţiuni temeinice, pe termen lung.

Fecioara

Până în septembrie 2016, prezenţa lui Jupiter în Fecioară îţi face viaţa mai plină, mai optimistă, mai prosperă. Magnetismul personal creşte, iar ceilalţi te privesc tot mai mult ca pe un personaj unic, special şi fascinant.
Ai energie şi autoritate, te concentrezi mai bine asupra obiectivelor. Urmăreşti avansarea, onorurile şi câştigurile financiare, dar te atrag deopotrivă călătoriile, explorarea, aventura. Străinătatea şi străinii îţi sunt favorabile. Orizontul cultural şi intelectual se lărgeşte.

Balanta

2016 este un an mixt, care iţi dă bătăi de cap dar îţi poate aduce şi mari împliniri.Pe tot parcursul lui 2016, Saturn se află în casa a treia a Balanţei, care are de-a face cu mintea şi comunicarea. Interesele intelectuale sunt acum mai profunde, mai serioase, iar judecata mai înţeleaptă.
Poate că venit vremea să faci un efort mental susţinut: să redactezi o lucrare la care te gândeşti de mult, să începi studiul unei limbi străine cu gramatică dificilă, să înveţi pentru un examen pe care l-ai tot amânat, sau - de ce nu? - să te apuci de şah.

Scorpion

Mai întâi, să ne reamintim că Pluto, o planetă cu care Scorpionul are afinităţi speciale, se află din 2009 în casa intelectului şi a comunicării Scorpionului, unde va rămâne până în 2024. Este un timp îndelungat, aşa că ar fi bine să profiţi de avantajele acestei poziţii: putere de convingere, forţă mentală, spirit de analiză, talent pentru cercetare şi investigaţie, interes pentru psihologie şi pentru diverse subiecte profunde, subtile sau chiar misterioase, şi să te aperi de influenţa ei neplăcută: spirit critic excesiv, gânduri negative, anxietate sau fobii, tensiune nervoasă, tendinţa de a-i manipula pe ceilalţi.

Sagetator

Cu Saturn în Săgetător, 2016 nu este un an prea uşor. Dar, fiindcă aparţii unei zodii puternice, optimiste şi norocoase, cu siguranţă că te vei descurca onorabil.
Vei resimţi însă un oarecare disconfort, fiindcă firea independentă şi dornică de libertate a Săgetătorului nu prea tolerează să-i fie restricţionate gradele de autonomie, iar Saturn aduce de obicei obligaţii, îngrădiri, întârzieri sau obstacole. Totuşi, trebuie să înţelegi că Saturn are un rol educativ şi vrea să te înveţe ce înseamnă profunzimea, rigoarea, răbdarea, disciplina şi organizarea.
Ca să ai succes, în 2016 este bine să te concentrezi pe obiective puţine şi importante, cărora ştii sigur că le poţi face faţă. Proiectele noi, pe care vrei să le derulezi în viteză, pot să meargă greu sau să te solicite excesiv. Cel mai avantajos ar fi să te implici cu bună ştiinţă într-un proiect de durată, de la care să nu aştepţi rezultate imediate. Dacă vei lucra la el cu consecvenţă şi spirit de răspundere, peste o un timp îţi va oferi mari satisfacţii.

Capricorn

Cu Jupiter situat în casa a noua a Capricornului până în septembrie 2016, ţi se lărgeşte orizontul, atât fizic cât şi şi mental. Fizic - prin călătorii şi contacte cu cei de departe, care te avantajează şi-ţi furnizează noi oportunităţi. Mental - printr-o implicare activă în acţiuni de natură culturală, ştiinţifică, universitară, editorială sau spirituală.
Este vremea când poţi să simţi nevoia să accezi la o cunoaştere superioară, când te interesezi de subiecte importante, îţi doreşti să ştii mai multe, să te perfecţionezi, să te specializezi, să-ţi difuzezi informaţiile.

Varsator

Cu Saturn, stăpânul tradiţional al Vărsătorului, afla în casa a unsprezecea a Vărsătorului, în 2016 este important să te integrezi într-un grup cu care ai aceleaşi ţeluri sau interese pe termen lung. Poate să fie vorba despre o asociaţie profesională sau de hobby, un club, o formaţie, un partid, o fundaţie etc.Fiindcă Saturn iubeşte structurile solid constituite, în 2016 ar fi preferabil să activezi în cadrul unei organizaţii. Dar îţi este favorabilă şi participarea la evenimente ocazionale cu mult public, cum ar fi congresele, simpozioanele, spectacolele sau chiar manifestaţiile în cadrul cărora se militează pentru susţinerea unei cauze.

Pesti

Cu Jupiter în casa a şaptea a Peştilor, până în septembrie 2016 ai parte de o înflorire a relaţiilor. Cunoşti lume multă, persoane plăcute şi influente, te învârţi în cercuri selecte. Poţi stabili legături plăcute şi profitabile, îţi poţi face noi prieteni sau poţi câştiga noi colaboratori ori noi aliaţi.
Şi în plan sentimental oferta este bogată, dar se poate să ai tendinţa de exagera, de a cere sau de a dărui prea mult.În septembrie 2016, Jupiter intră în casa a opta a Peştilor. Apar oportunităţi de câştig suplimentar, iar relaţiile cu instituţiile financiare sunt facilitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro