Vineri, 29 martie 2024 - 5:08:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Magnatul Robert Murdoch s-a căsătorit cu fostul fotomodel Jerry Hall


6 martie 2016

Magnatul americano-australian Rupert Murdoch, de 84 de ani, şi fostul fotomodel Jerry Hall, de 59 de ani, cunoscută mai ales graţie relaţiei îndelungate cu muzicianul Mick Jagger, s-au căsătorit vineri în luxosul palat Spencer House din Londra, într-un cadru restrâns, transmit agenţiile internaţionale de presă.

La numai câteva luni de la începutul relaţiei lor sentimentale, ei şi-au anunţat logodna în 12 ianuarie, la rubrica ”naşteri, botezuri, decese” din ”Times”, publicaţie care face parte din imperiul mass-media deţinut de Murdoch, proprietarul companiilor ”News Corp” şi ”21st Century Fox”. Cele două personalităţi mondene s-au cunoscut vara trecută în Australia, prin intermediul unei rude a omului de afaceri.

Născut în Australia, Rupert Murdoch are o avere estimată de Forbes la 11 miliarde de dolari şi a mai fost căsătorit de trei ori, cu Patricia Booker, Anna Torv şi Wendi Deng. De ultima soţie, care era de origine chineză şi cu care a avut doi copii, a divorţat în 2013. Conform unor articole din presă, despărţirea s-ar fi produs din cauza unei a treia persoane, fostul premier britanic Tony Blair.

Jerry Hall provine dintr-o familie din statul american Texas, a avut o carieră de topmodel şi actriţă, iar relaţia ei cu solistul formaţiei Rolling Stones a început în 1977. Ei şi-au unit destinele, în 1990, într-o ceremonie hindusă în Insula Bali, dar autorităţile britanice nu au recunoscut acel act drept căsătorie oficială.

Împreună, proaspătul cuplu are zece copii din relaţiile anterioare, dintre care patru poartă numele de Jagger.

Căsătoria religioasă va avea loc sâmbătă în Catedrala Saint Bride, din Fleet Street, aşa-numita ”casă spirituală a jurnalismului britanic”, întrucât acolo se oficiază numeroase nunţi, botezuri şi slujbe de înmormântare pentru persoane din domeniul presei.

Foarte discreţi, mirii nu au precizat nici locul în care va avea loc nunta, nici numele invitaţilor, singurul detaliu fiind cel legat de rolul pe care îl vor juca fiicele lor.

Potrivit ziarului australian ”Sydney Morning Herald”, mirii le-au rugat pe Georgia May Jagger (24 ani) şi Elizabeth Jagger (32 de ani), precum şi pe cele patru fiice ale lui Murdoch — Prudence (57 de ani), Elisabeth (47 de ani), Grace (14 ani) şi Chloe (12 ani) — să facă parte din alaiul miresei la intrarea în biserică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro