Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:33:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Două "maici" din California cultivă canabis pentru a realiza produse terapeutice


10 aprilie 2016


 

Sora Kate şi Sora Darcy sunt feministe convinse, adepte a stilului de viaţă vegan şi susţinătoare ale senatorului de Vermont Bernie Sanders, candidat în cursa pentru Casa Albă. Acestea cred în dreptul dat de Dumnezeu fiecărui om pentru folosirea canabisului, scrie portalul huffingtonpost.com.

Surorile susţin că scopul lor este de a trata diferitele forme de suferinţă ale pacienţilor care se confruntă cu boli precum cancerul sau artrita, cu iritaţii sau chiar cu mahmureală. Ele se recomandă "Surorile Văii", având şi un portal de internet cu acelaşi nume "Sisters of the Valley" (www.sistersofcbd.com), şi realizează diferite sortimente de unguente, băuturi tonice sau tincturi care conţin proporţii mari de canabidiol (CBD), unul dintre cei peste 113 de compuşi canabinoizi care se găsesc în canabis şi care acoperă o gamă largă de efecte terapeutice pentru diferite afecţiuni, precum schizofrenie, scleroză multiplă, inflamaţii, cancer.

Toate produsele realizate de cele două surori sunt organice, testate în laborator şi nu conţin urme de pesticide, notează huffingtonpost.com. Acestea ambalează tincturile în sticle numai în perioadele din calendar cu lună plină şi spun o rugăciune pentru vindecare atunci când ambalează fiecare sticlă.

"Nu suntem de acord cu punctul de vedere că suferinţa este normală şi este parte a vieţii", a declarat sora Kate într-un interviu pentru publicaţia The Daily Beast, conform huffingtonpost.com. "Noi credem că acest lucru este o prostie. Suferinţa nu este parte a vieţii şi se spune aşa atunci când se doreşte incriminarea remediilor pe bază de plante", a adăugat sora Kate.

Chiar dacă nu sunt maici catolice, acestea spun ca în tot ceea ce fac se inspiră de la stareţe adevărate. "Mereu mi-am dorit să fiu soră", a declarat sora Kate, adăugând că prin tot ceea ce face încearcă să urmeze standardele de excelenţă ale stareţelor catolice, consemnează portalul huffingtonpost.com.

Sursa foto: dailymail.co.uk
Sursa: Agerpres


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro