Joi, 25 aprilie 2024 - 3:32:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Secom- bucuria întâlnirii cu produse de calitate


11 aprilie 2016

Înainte de campania de testare BuzzStore a produselor de la Secom, mărturisesc că nu ştiam nimic despre această firmă. La vizita în magazin am constatat uimită că sunt în Ploieşti de mai bine de doi ani, dar deşi am o meserie care se presupune că mă ţine la curent cu tot ce e nou în oraş. despre Secom nu auzisem nimic.

Întâlnirea cu personalul Secom a fost una extrem de plăcută şi m-au ajutat să aleg produse specifice pentru tipul meu de ten.

Am testat crema Triple Advantage, masca French Green Clay şi uleiul Pure Almond Oil.

Triple Advantage este o crema antiaging cu actiune rapida, ideala pentru intinerirea tenului. Oferă un efect intens de netezire şi contribuie la regenerarea pielii. Oferă protecţie superioară datorită conţinutului bogat în antioxidanţi. Singurul neajuns al testării acestui produs pot spune că afost senzaţia de mâmcărime şi de uşoară iritare a tenului imediat după utilizare. Dar efectul ei este senzaţional şi pot spune că am devenit fanul acestui produs

French Green Clay  este argila verde frantuzeasca cu efect purificator, ideală pentru toate tipurile de ten. Produsul conţine argila verde frantuzeasca naturala, cu cel mai inalt grad de puritate. Ideală pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten, argila verde are o capacitate sporită de absorbţie şi purificare.

Ultimul produs testat de mine,uleiul  Pure Almond Oil, este şi produsul de care m-am îndrăgostit iremediabil. Este un ulei de migdale cu efect iluminator si hidratant. Produsul conţine  ulei pur de migdale, natural, obtinut prin presare la rece, este bogat in acizi grasi omega 6, pentru penetrabilitate ridicata si efect hidratant. Uleiul are un conţinut ridicat de vitamina E, cu efect intens nutritiv si antioxidant, se absorbe rapid, nu incarca si nu lasa urme uleioase. L-am folosit pentru demachere, pentru cuticule şi unghii şi în locul cremei de corp. Este uluitor, miroase foarte frumos şi nu va lipsi niciodată din casa mea.

Adresa magazinului Secom din Ploieşti este Bd Republicii nr 181 . Reţineţi adresa pentru că în afara produselor cosmetice foarte calitateive, Secom comercializeaz şi tot felul de suplimente alimentare o mare parte unice pe piata din Romania, precum si toate necesitatile pentru ten, piele, par si unghii sanatoase, cu aspect radiant, prin fito-dermatocosmetice de ultima generatie

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro