Marţi, 19 martie 2024 - 5:17:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peter Karlsson şi Ion Panait au devenit ”Ambasadori onorifici ai oraşului Buşteni”


2 iunie 2016


 

Muzica, veselia şi voia bună au fost ingredientele care au marcat ziua de 1 Iunie la Buşteni. Momentul a fost şi mai special datorită faptului că evenimentul s-a bucurat de prezenţa a doi mari campioni din mediul sportiv internaţional. Este vorba despre suedezul Peter Karlsson, jucător de tenis de masă cu un palmares impresionant: un titlu european, la simplu, în anul 2000, un titlu mondial, la dublu, şi nu mai puţin de 9 medali de aur cu Naţionala Suediei, la Mondiale (4) şi Europene (5), plus alte 5 medalii de bronz sau argint, în perioada 1989-2002!

Un alt campion prezent la sărbătoarea dedicată Zilei Internaţionale a Copilului a fost Ion Panait, luptătorul român calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Cei doi mari sportivi au primit din partea lui Emanoil Savin, titlurile de ”Ambasadori onorifici ai oraşului Buşteni”.

Actori ai Teatrului Ancuţa din Ploieşti au dat tonul petrecerii, cu spectacolul ”Călătorie în lumea basmelor” care i-a încântat pe copiii aflaţi în parcul central al oraşului. Sportivi legitimaţi la Clubul Caraimanul din Buşteni, sub îndrumarea antrenorului emerit, profesorul Mirel Stănciulescu, au făcut scurte demonstraţii de lupte greco-romane.

Pe Arena de tenis ”Ilie Năstase” din Buşteni, unde au fost amplasate 20 de mese profesionale de tenis de exterior, copiii au jucat tenis de masă împreună cu marele campion Peter Karlsson.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro