Vineri, 29 martie 2024 - 6:35:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Agenţia de turism Genius Travel a cerut insolventa dupa ce a pacalit 147 de turisti


28 august 2016

Acţionarii agenţiei de turism Genius Travel din Capitală, care şi-a informat turiştii prin e-mail la jumătatea lunii august că nu le mai poate onora vacanţele plătite, au depus joi, 25 august, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de intrare în insolvenţă, care se va judeca în data de 13 septembrie.

Acţionarii Genius Travel sunt George Ionuţ Costea, 30 de ani şi Ştefan Bogdan Dumitru, 34 de ani. Din datele prezentate Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT) de acţionarul majoritar al agenţiei Genius Travel, Ionuţ Costea, reiese că 147 de turişti au fost păgubiţi, iar prejudiciul se ridică la 136.000 de euro, potrivit oficialilor ANT. Reprezentanţii ANT au spus că Ionuţ Costea, acţionarul majoritar al agenţiei s-a prezentat la ANT, miercuri, pentru a prezenta acte referitoare la problema cu care se confruntă firma.

Anterior şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a exclus agenţia "pentru prejudicii morale create asociaţiei, prejudicii de imagine create agenţiilor de turism membre şi nemembre, care funcţionează corect şi îşi respectă clienţii, prejudicii materiale create turiştilor care au cumpărat vacanţe de la Genius Travel şi nu le pot efectua", se arată într-un comunicat transmis de asociaţie.

Sursa: Mediafax


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro