Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:09:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trucul suprinzător, dar simplu, care îţi arată că hotelul în care stai nu a schimbat cearşafurile


23 octombrie 2016

Programul TV de investigaţie Inside Edition a descoperit că unele hoteluri nu schimbă cearşafurile după ce acestea au fost folosite de turişti.

Echipa a stat în mai multe camere în 9 hoteluri diferite din New York (unele dintre ele de lux) şi, cu un spray, a lăsat un mesaj pe aşternuturi („Am dormit aici”). Mesajul a fost scris cu vopsea lavabilă vizibilă numai în lumină ultravioletă.

Apoi, jurnaliştii au plecat şi au revenit seara următoare şi s-au cazat în aceleaşi camere, însă sub nume diferite. Când au aprins lumina ultravioletă au descoperit că mesajele scrise pe cearşafuri erau încă acolo.

„Mă aştept să fie schimbate în fiecare zi, asta este politica noastră”, a declarat mangerul unui hotel, în momentul în care echipa de televiziune i-a prezentat neplăcuta situaţie.

Echipa a descoperit că 3 dintre hotelurile testate nu spălaseră aşternuturile. În urma investigaţiei, reprezentanţii unor hoteluri şi-au cerut scuze pentru curăţenia precară din unităţile de cazare.

Pentru a realiza acest test simplu nu este nevoie decât de un spray cu vopsea vizibilă în lumină ultravioletă şi de o sursă de lumină ultravioletă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro