Marţi, 19 martie 2024 - 7:34:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zilele Oraşului Buşteni la final


21 februarie 2017


 

Din zori şi până seara, Pârtia Kalinderu a fost cuprinsă de un entuziasm general, zona de sosire devenind aproape neîncăpătoare datorită turiştilor de toate vârstele sosiţi să se bucure de sporturile de iarnă şi, în primul rând, de atmosfera plină de antren, întreţinută de numeroşii artişti invitaţi să susţină diverse concerte cu prilejul ”Zilelor oraşului Buşteni” ce au avut loc în perioada 16-19 februarie a.c. Printre aceştia s-au remarcat interpreţi de certă valoare ai momentului din lumea muzicii uşoare româneşti, precum Lidia Buble, Amna, Nicole Cherry şi mulţi alţii. Evenimentul a fost prezentat de Răzvan şi Dani de la Antena 1, care au dovedit şi de această dată o prestaţie de zile mari, presărând, spre deliciul şi încântarea publicului, totul cu momente hazlii.

„Zilele Oraşului Buşteni” au avut, cum era şi firesc, în program şi numeroase manifestări sportive, respectiv competiţii de schi, fotbal şi lupte greco-romane. Cu acest prilej s-a desfăşurat cea de-a X-a ediţie a Cupei Oraşului Buşteni la Schi Alpin, care de fapt a constituit şi debutul activităţilor înscrise pe agenda acestei sărbători. Sportivii s-au întrecut pe Pârtia Kalinderu, vineri, 17 februarie, luptându-se pentru premiile care, în total, au însumat aproximativ 16.000 de lei.

Sâmbătă, 18 februarie a.c., la sala de sport a avut loc cea de-a V-a ediţie a Turneului de Lupte Greco-Romane, eveniment care s-a bucurat de participarea a peste 80 de sportivi legitimaţi la cluburile de profil din ţară.

Manifestările sportive prilejuite de Zilele Oraşului Buşteni s-au încheiat cu ediţia a XI-a a Cupei Oraşului Buşteni la Fotbal, competiţie dotată cu premii în valoare totală de aproximativ 14.000 lei.

 
 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro