Marţi, 16 aprilie 2024 - 6:57:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Premieră în România: Loredana lansează un videoclip în Virtual Reality pentru “Ziua de azi”


12 martie 2017



Super diva Romaniei, Loredana propune o experienta unica pentru iubitorii de muzica si de tehnologie din Romania: primul videoclip in Virtual Reality.

Filmat cu cea mai inovatoare camera 360 pentru Virtual Reality, aceeasi cu care Disney filmeaza noul episod Star Wars, Ozo by Nokia, videoclipul VR “Ziua de azi” redefineste granitele experientelor in muzica, dar si conexiunile dintre spectator si artist,  Loredana realizand astfel o noua premiera pentru Romania.

“Piesa mea “Ziua de azi” e despre a vedea cu ochii sufletului orice moment si a te bucura de ceea ce ai, ma bucur ca pot sa va ofer sa experimentati... viitorul”, spune Loredana despre clipul care este un extras din concertul sau de la Sala Palatului, Sentimente.

Cum se traduce experienta in Virtual Reality?

Sunteti acasa sau la birou, aveti un telefon mobil sau un calculator si... va teleportati cu doar un click pe scena alaturi de Loredana intr-un fragment din cel mai recent show al sau, Sentimente. Va puteti uita la detalii de pe scena, la mega ecranul curbat, la decorurile spectaculoase, iar cu o rotire a device-ului puteti avea o perspectiva 360 grade a scenei si spectatorilor, in timp ce Loredana e la cativa pasi distanta si va canta cel mai recent single al sau, Ziua de azi.

Intregul super concert Sentimente, sustinut la Sala Palatului la sfarsitul anului trecut, un maraton de 3 ore din hiturile Loredanei, cu invitati, costume si decoruri spectaculoase, a fost inregistrat in Virtual Reality si va putea fi experimentat in curand de iubitorii de muzica, dar si de tehnologie.

De altfel, Loredana se afla in turneu national cu acest super show, Sentimente, ducandu-le romanilor din 13 orase hiturile sale si super energia unui concert in care vorbeste si canta despre intreaga sa cariera de peste 30 de ani.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro