Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:18:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O nouă companie media care se adresează copiilor va crea conţinuturi video pentru dispozitive mobile


26 martie 2017

Foşti manageri de la compania Walt Disney şi postul de televiziune Nickelodeon - deţinut de grupul Viacom - vor conduce o nouă companie media, ce a fost creată pentru a furniza conţinuturi video de entertainment pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 11 ani, au anunţat miercuri reprezentanţii noii firme, citaţi de Reuters.

Compania se va intitula Pocketwatch şi se va adresa acelor copii care vizionează mai multe conţinuturi videi pe dispozitive mobile decât la posturile tradiţionale de televiziune, a spus fondatorul şi CEO-ul Chris Williams, fost manager executiv al diviziei Maker Studios din grupul Disney.

Pocketwatch va crea şi va distribui conţinuturi video de scurtă durată pentru platforme precum YouTube, dar şi seriale în format lung sau chiar lungmetraje, care vor fi difuzate pe serviciile de streaming şi pe alte platforme online, a precizat Chris Williams.

Albie Hecht, care a dezvoltat producţii de mare succes, precum ”Dora the Explorer” şi ”SpongeBob Squarepants” pentru Nickelodeon, s-a alăturat companiei Pocketwatch în funcţia de manager al diviziei de conţinuturi.

Pocketwatch doreşte să producă noi francize pentru ”generaţia clic şi swipe”, alcătuită din publicul tânăr, care descoperă diverse personaje prin intermediul videoclipurilor digitale sau al tendinţelor online virale, precume meme-urile şi imaginile în format gif, a spus Albie Hecht.

Grupul Third Wave Digital a asigurat o finanţare de 6 milioane de dolari pentru a lansa Pocketwatch. Printre investitorii în noua companie medie se află personalităţi proeminente de la Hollywood, precum Leslie Moonves - CEO-ul CBS Corp - şi actorul Robert Downey Jr.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro