Marţi, 19 martie 2024 - 4:11:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste 15.000 de participanţi la Bucurie în Mişcare Ploieşti, Deva, Făgăraş şi Râmnicu Vâlcea


27 mai 2017



Peste 15.000 de copii, părinţi şi bunici au participat, weekend-ul trecut (19-21 mai) la evenimentele marca Bucurie în Mişcare, organizate la Ploieşti, în Parcul Tineretului; la Râmnicu Vâlcea, în Parcul Zăvoi; la Făgăraş în Baza Sportivă Municipală şi la Deva, în Piaţa Unirii.

Spectacole de cântec şi dans, demonstraţii sportive de tot felul, multe jocuri şi concursuri au adus zâmbetul pe faţa tuturor.

În Parcul Tineretului din Ploieşti, la scena principală au avut loc demonstraţii sportive şi artistice: dans modern, popular, latino pentru copii si adulţi, fitness, zumba, aerobic, balet, muzică, şi teatru, iar în celalalte zone ale festivalului au fost demonstraţii şi ateliere de arte marţiale, nirvana fitness, yoga pentru copii, carturi, tenis, tai chi, ateliere pentru dezvoltarea abilităţilor, ateliere de creaţie, precum si Bazarul copiilor.



În cadrul festivalului au fost amenajate zone de jocuri şi concursuri (slow biking, tir cu arcul, sarituri in saci, jocurile copilăriei), s-a jucat minifotbal (fiind organizată şi o partidă FC Petrolul Ploieşti – copiii de la Casa Concordia) şi a fost organizat Crosul Bucurie în Miscare Ploiesti, cu categorii pentru toti participantiii, în funcţie de varstă, dar şi cu o cursă a familiilor.

Bucurie în Mişcare este dovada că dorinţa de joacă în aer liber a copiilor, dar şi a adulţilor este mai importantă decât condiţiile meteo. Chiar dacă în unele intervale orare a plouat sau a bătut vântul, oamenii şi-au luat haine groase, chiar şi umbrele şi au venit alături de noi, plini de tonus şi bună dispoziţie. Mă bucură foarte tare să constat că Bucurie în Mişcare scoate lumea afară din case şi aduce zâmbete pe feţele copiilor. (Paula Şipoş, coordonator naţional Bucurie în Mişcare România)

Prietenii noştri de la Pegas şi Decathlon au asigurat bicicletele pentru probele de slow biking şi suprafeţele de joc.

Organizatorii au împărţit sute de dipome şi surprize şi au oferit brăţări cu mesajul nostru, #iubescmiscarea, tuturor celor care au contribuit la provocarea 1 Milion de secunde de mişcare. 

Campania Bucurie în Mişcare România continuă. În perioada 26-28 mai mergem la Baia Mare, Zalău, Botoşani şi Timişoara, iar în perioada 1-4 iunie ne găsiţi la Galaţi, Piatra Neamţ, Bacău şi Cluj Napoca. Vă aşteptăm alături de noi!

Imaginile cu participanţii, dar şi poveştile care s-au întâmplat în timul evenimentelor le găsiţi pe bucurieinmiscare.ro.



La realizarea ţintei finale de ”1 Milion de secunde de mişcare” pot contibui toţi cei care iubesc mişcarea şi viaţa sănătoasă. Provocarea este în desfăşurare. Până la mijlocul lunii iunie orice persoană care doreşte se implice poate să încarce un clip care implică mişcare, pe pagina www.bucurieinmiscare.ro!

Organizator Bucurie în Mişcare Ploieşti 2017: Asociaţia Start Now.

Partenerii locali Bucurie în Mişcare Ploieşti 2017: Primăria Ploieşti, Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Palatul Copiilor Ploieşti, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, Club Sportiv Roţile Schimării, Bucuria Alergării, Rotary Ploieşti, Generali, First Dent, Avon, Coman’s Burger SteakHouse, Art Cafe, Patiseria Carolin, Fitness Club Nico, Zumba cu Ancuţa, Generaţia lui John, Atelierul Zânelor - JCI Prahova, Bazarul Copiilor®, Latin Love Dance School, S&F Tenis Club, Yoga Ra, Fabis Dancers, Dia Fun, Happy Step, Luiza Ionescu, Dinamic Kids, Nutrilite şi Decathlon.

Sponsori: Kaufland, Pegas, DPD, Amway România,

Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mişcării de masă din din ţara noastră. În perioada 12 mai - 4 iunie, Bucurie în Mişcare se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizată la nivel naţional de Asociaţia 11even  www.11even.ro , cu sprijinul: Kaufland România www.kaufland.ro,

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro