Vineri, 18 august 2017 - 6:07:14
EUR
EURO = 4.5816 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.9104 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

S-au deschis înscrierile pentru competiţia naţională Ten Outstanding Young Persons


9 iunie 2017

S-au deschis înscrierile pentru competiţia naţională care recunoaşte, în fiecare an, zece persoane remarcabile din ţara noastră.

Organizatorul competiţiei TOYP, Federaţia Junior Chamber International România, vă invită la identificarea şi recomandarea persoanelor remarcabile în cadrul competiţiei. Înscrierile sunt deschise până în 15 august, urmând ca ulterior să aibă loc jurizarea candidaturilor.


Înscrierea în program se poate realiza de către orice persoană pe site-ul competiţiei, doar prin completarea formularului până în data de 15 august 2017. După această dată, un juriu specializat va selecta cei zece finalişti. În data de 16 Septembrie, JCI România va anunţa cine va reprezenta România în competiţia internaţională de anul viitor.

Candidaţii din cadul competiţiei TOYP trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, printre care să fie cetăţeni români, cu vârste între 18 şi 40 de ani (intervalul de vârstă permis în cadrul organizaţiei JCI) şi să aibă realizări excepţionale în unul dintre următoarele domenii: Economie, afaceri, antreprenoriat | Politic, Juridic, Guvernamental | Academic | Cultural | Moral, protejare mediu | Protecţia copiilor, pace, drepturile omului | Umanitar, voluntariat | Ştiinţific, tehnic | Auto-depăşire | Inovaţii medicale.

Gala de premiere a celor zece finalişti pentru România, selectaţi de juriu, se va desfăşura la Constanţa, pe 7 octombrie 2017. Ceremonia, parte a programului Conferinţei Naţionale JCI România (5-8 Octombrie 2017) va fi un prilej de întâlnire a antreprenorilor, autorităţilor, voluntarilor şi partenerilor implicaţi în susţinerea valorilor româneşti.

Finaliştii celei de-a doua ediţii din România vor fi înscrişi în competiţia internaţională din 2018, desfăşurată la Goa, India. „Este o competiţie care ne oferă şansa de a face cunoscuţi români cu rezultate excepţionale, la nivel internaţional. Anul acesta suntem foarte mândri ca România să fie pentru prima oară reprezentată în competiţia internaţională, de către finaliştii de anul trecut: Veronica Soare, Elena Ovreiu, Marius Bogdan Pîslariu, Theodor Matican, Dan Ştefan, Georgiana Vieru, Victor Miron, Remus Rădvan, Gabriel Ciobotaru, Marius Bud”, a arătat Florin Ioniţă, coordonatorul proiectului în 2017.

“Văzând cum oameni de-o vârstă cu noi mută munţii din loc, ajută, se implică, inovează, excelează, contribuie la o lume mai bună, am înţeles că şi noi putem să ne depăşim limitele şi să fim promotorii schimbării. TOYP e mai mult decât un proiect prin care se recunoaşte valoarea a zece tineri remarcabili, e un proiect prin care oamenii sunt motivaţi de semenii lor prin puterea exemplului. Am devenit un ambasador al proiectului pentru că am văzut în persoanele nominalizate putere, compasiune şi inspiraţie. Ediţia a doua va aduce în prim plan noi lideri, fie ca impactul să fie din ce în ce mai mare şi cât mai mulţi români să îşi găsească un model de urmat.“ a declarat Oana Radu, Preşedinte JCI România 2017.

Din 1983, JCI a premiat aproape 300 de persoane din 57 de naţiuni. Printre persoanele premiate de-a lungul timpului se numără personalităţi bine cunoscute ca: John F. Kennedy, Henry Kissinger, Elvis Presley, Jackie Chan, Wayne Gretzky şi multe altele, toate premiate înainte de vârsta de 40 şi înainte de a fi atins o recunoaştere internaţională. Câştigătorii selectaţi în cadrul competiţiei au continuat să reprezinte adevărate modele pentru tinerii din întreaga lume, performând în domeniile în care au fost nominalizaţi.

„Competiţia TOYP a ajuns în România pentru prima dată anul trecut, când s-a bucurat de un real succes şi un număr impresionant de înscrieri. Ne dorim ca această competiţie să devină o tradiţie şi pentru JCI România, iar tinerii care merită recunoaştere publică pentru munca lor, să fie aplaudaţi şi promovaţi.”, mai spune Oana Radu, Preşedinte JCI România.

Partenerii evenimentului: PRING, MKOR Consulting, Bradelette, MihaiFiloneanu.com, VOLUM, Kiwanis, Teach for Romania, American Councils, AIESEC, Leaders, BEST Bucharest, Young Initiative. Partener monitorizare presa, Klarmedia.

ETAPE ALE COMPETIŢIEI JCI TOYP
01.06 – 15.08.2017 Înscriere candidaturi şi promovare candidaturi în România
16.08 – 15.09.2017 Evaluare candidaturi şi jurizare
16.09.2017 – Anunţare finalişti pentru competiţia JCI TOYP România
07.10.2017 – Gala de premiere JCI TOYP România, Constanţa
04.2018-05.2018 Înscriere candidaturi în competiţia internaţională
10.2018 – Gala de premiere JCI TOYP internaţional, Goa – India

Junior Chamber Internaţional (JCI), este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, având peste 100 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 5.000 comunităţi locale de pe tot globul. Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003 şi este alcătuită în prezent din organizaţiile locale JCI Bucureşti, JCI Constanţa, JCI Timişoara, JCI Cluj, JCI Braşov, JCI Iaşi, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureş şi grupurile de iniţiativă din Galaţi şi Impact (Bucureşti). Cu peste 250 de membri activi, la nivel naţional, organizaţia are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunităţi. JCI România este membră cu drepturi depline a organizaţiei Junior Chamber Internaţional.

PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII:
Florin Ioniţă – Coordonator proiect JCI TOYP România 2017 | sg@jciromania.ro | 0723244305
Oana Radu – Preşedinte JCI România 2017 | internationalism@jciromania.ro | 0728210396Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(594 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateAti fost victima unui accident de circulatie? Noi va ajutam sa obtineti banii cuveniti din asigurarea RCA

Din aceeaşi categorie:

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu fotoHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in locuinta care vor contribui la imbunatatirea confortului. Dupa-amiaza ati putea fi tentat sa cumparati un obiect de valoare. Va recomandam sa nu va grabiti, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Nu neglijati odihna! taur Se pare ca sunteti in forma si plin de energie si sunt sanse sa finalizati o lucrare importanta. Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat. Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!
GEMENI RAC
gemeni In prima parte a zilei este foarte posibil sa fiti intr-o stare de spirit excelenta, iar relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga fara probleme.Aveti sanse de reusita mai ales in activitatile casnice si in societate. Singurul lucru care v-ar putea nemultumi este situatia financiara. In cursul serii este posibil sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Va recomandam sa evitati glumele riscante. rac In prima parte a zilei este posibil ca relatia cu persoana iubita sa fie usor tensionata. Cauza pare sa fie o neintelegere care porneste de la barfele unei persoane invidioase. Sunt sanse sa lamuriti totul destul de usor.S-ar putea ca o investitie pe care ati facut-o cu ceva timp in urma sa se dovedeasca inspirata si sa inceapa sa produca beneficii neasteptat de mari.Aveti grija sa nu va extenuati!
LEU FECIOARĂ
leu La locul de munca sau in afaceri, rezultatele eforturilor depuse in ultima vreme v-ar putea atrage respectul colegilor si laudele superiorilor.Aveti sanse sa realizati fara mari dificultati tot ce v-ati propus pentru azi.Pe plan financiar, s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar sunteti hotarat sa gasiti noi surse de venituri. Este momentul sa reluati legaturile cu vechi prieteni sau parteneri de afaceri. fecioara Sunteti plin de energie si aveti sanse sa finalizati tot ce v-ati propus pentru azi. In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Relatiile cu persoana iubita si cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. Avand in vedere ca sunteti predispus la probleme digestive, eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati excesele alimentare,.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in relatia cu persoana iubita si in plan social. Colaborati foarte bine cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri si puteti avea succes in societate. Este recomandabil sa evitati exagerarile si sa nu va asumati riscuri, fiindca puteti sa va alegeti cu pierderi materiale importante scorpion Desi se intrevede o zi incarcata, sunteti capabil sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. Situatia financiara pare sa nu fie foarte buna, dar acest lucru va motiveaza si mai mult.Astazi puteti sa va bazati pe intuitie, dar pentru hotararile importante privind familia si caminul eastrolog.ro va recomanda sa va consultati si cu partenerul de viata.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Intuitia si claritatea in gandire va ajuta sa rezolvati o problema sentimentala care va preocupa de ceva vreme. In prima parte a zilei, o persoana apropiata v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere noua. Va sfatuim sa luati in considerare propunerea, pentru ca pare sa ofere perspective frumoase.Dupa-amiaza este posibil sa participati la o intrunire cu prietenii, impreuna cu partenerul de viata. capricorn Puteti avea succes intr-o scurta calatorie in interes profesional sau de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii sau cu partenerii de afaceri. In a doua parte a zilei aveti sanse sa clarificati o problema sentimentala mai veche. In plan financiar nu se intrevad probleme deosebite. Este indicat, totusi, sa fiti cumpatat cu cheltuielile.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Este posibil sa aiba loc schimbari importante, mai ales pe plan social si sentimental. Colaborati foarte bine cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri si aveti ocazia sa faceti cunostinta cu persoane importante. Dupa-amiaza puteti lua o decizie importanta privind o investitie pentru camin. Va sfatuim sa tineti cont de ideile partenerului de viata. Spre seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la un prieten de familie. pesti Este posibil sa survina evenimente neasteptate, care va obliga sa va modificati programul. Schimbarile, desi par neplacute, sunt de fapt in avantajul dumnavoastra.Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va poate ajuta sa rezolvati o problema profesionala. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata in problemele casei. Evitati discutiile aprinse cu o femeie!
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 august 2017
Autentificare
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
stiriactuale.ro