Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:31:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O mie de cupluri divorţate au fost recăsătorite prin lege


26 august 2017

O comisie specială din Cecenia a început „reunirea” familiilor divorţate, în urma unui ordin emis anul acesta de liderul republicii caucaziene, Ramzan Kadîrov, scrie The Moscow Times.

Circa două mii de femei şi bărbaţi care au divorţat în trecut au fost „recăsătoriţi” începând de luna trecută, au anunţat autorităţile cecene.

„Reunificarea lor e cea mai frumoasă şi romantică melodramă. Am văzut asta cu ochii mei”, a spus Dzhambulat Umarov, ministrul Informaţiilor din Cecenia.

El a adăugat că alte circa 4000 de familii urmează să fie „reunificate”. „Cu siguranţă vom reuşi”, a mai spus oficialul cecen.

„În restul lumii asemenea probleme sunt considerate fără rezolvare, dar în Cecenia sunt doar câteva probleme care nu pot fi rezolvate”, a precizat ministrul Comunicaţiilor.

În luna iulie, Ramzan Kadîrov a ordonat înfiinţarea unei comisii speciale, formată din oficiali guvernamentali şi lideri spirituali, care să rezolve problema „mamelor singure” şi reunificarea familiilor.

Potrivit BBC Rusia, a fost creată şi o linie telefonică la care cuplurile separate pot apela pentru ajutor, în speranţa că se vor împăca.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro