Vineri, 29 martie 2024 - 2:02:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De la Generaţie la Generaţie, prin muzică


4 decembrie 2017



Luna decembrie aduce, la Filarmonica “Paul Constantinescu”, seri magice şi concerte de mare clasă. Astfel, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00, vă invităm la Concertul Simfonic intitulat „De la Generaţie la Generaţie”.

Maestrul Ilarion Ionescu-Galaţi revine pe scena Filarmonicii ploieştene, de această dată împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu-Galaţi. Programul este un adevărat regal simfonic: „Anotimpurile” pentru vioară şi orchestră de Antonio Vivaldi şi Simfonia a III-a în Mi bemol major, „Eroica” de Ludwig van Beethoven.

Chiar dacă anul acesta a împlinit 80 de ani, maestrul Ilarion Ionescu-Galaţi, dirijor şi director onorific al Filarmonicii “Paul Constantinescu”, uimeşte de fiecare dată prin energia cu care urcă pe scenă şi dăruirea cu care abordează fiecare operă muzicală. Iubirea pentru vioară, pe care el însuşi a studiat-o încă de mic, a împărtăşit-o fiului său, Florin Ionescu-Galaţi, căruia i-a fost şi prim profesor. Iar când primeşti de la tatăl tău nu doar lecţia ci şi talentul, atunci reţeta unei cariere de succes este garantată.

Avem, astfel, bucuria şi onoarea de a-i avea pe scena Filarmonicii, alături de orchestra simfonică ploieşteană, pe ambii artişti Ionescu-Galaţi, într-o călătorie de la barocul muzical veneţian, prin celebra lucrare “Anotimpurile” de Vivaldi, la clasicismul pur vienez, prin “Eroica” lui Beethoven, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00.

Tot în această lună, conducerea Filarmonicii ploieştene anunţă debutul unui proiect muzical grandios, intitulat ”Balul Filarmonicii Paul Constantinescu”, eveniment organizat în Sala Coloanelor din Palatul Culturii, care va deveni  tradiţie.

Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenţia Teatrală, la preţuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar şi 10 lei - elev şi student.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro