Joi, 18 aprilie 2024 - 9:56:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Invitaţie la BAL!


11 decembrie 2017



Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploieşti, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti, organizează în data de 17 decembrie 2017, ora 17.00, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii, „Balul Filarmonicii” - ediţia I, eveniment prilejuit de sărbătorirea a 65 de ani de la susţinerea primului concert simfonic pe scena Filarmonicii.
Evenimentul va reuni toate formaţiile Filarmonicii: Orchestra Simfonică, Orchestra Populară „Flacăra Prahovei”, „Ploieşti Jazz Trio” şi Cvartetul de coarde „Chronos” şi va avea ca invitaţi o serie de oficialităţi locale şi naţionale, personalităţile artistice care au participat de-a lungul timpului la consolidarea prestigiului de care se bucură instituţia noastră în prezent, precum şi alţi oaspeţi de seamă.

Pe lângă prestaţiile muzicale deosebite, ce includ „Oratoriul Bizantin de Crăciun” de Paul Constantinescu, o capodoperă a muzicii româneşti, în interpretarea orchestrei simfonice şi a Corului Radio, sub bagheta maestrului Radu Postavaru, „Balul Filarmonicii” include şi o inedită expoziţie cu materiale ce prezintă Filarmonica „Paul Constantinescu” de-a lungul timpului.

Invitaţii vor avea parte, de asemenea, de un dineu cu un meniu sofisticat şi băuturi alese, fiind purtaţi în atmosfera clasică de bal prin prezenţa dansatorilor de vals, ce vor performa în „Sala Coloanelor” după încheierea concertului simfonic.

Pentru acest eveniment, cel mai important al anului 2017 pentru Filarmonica „Paul Constantinescu”, ne bucurăm şi ne onorează atât sprijinul partenerilor media locali şi naţionali, cât şi al celor de la „Proleasing Motors”, prin punerea la dispoziţia noastră a unor autoturisme de lux pentru preluarea invitaţilor, al „Arhivelor Naţionale”, în realizarea expoziţiei dar şi al celorlalţi sponsori şi parteneri care susţin Filarmonica ploieşteană în întreaga stagiune 2017-2018: Cofetăria „Delice”, Cramele „Stenota”, „Starbucks”, „Bristot” etc.
Vă aşteptăm, aşadar, la “Balul Filarmonicii”, duminică, 17 decembrie 2017, de la ora 17:00, în „Sala Coloanelor” de la Palatul Culturii.

Evenimentul grandios înscrie municipiul Ploieşti în rândul marilor metropole care, în fiecare an între noiembrie şi martie, sezonul balurilor vieneze, readuc la viaţă splendoarea şi măreţia acestui tip de eveniment, demult apuse dar mereu vii prin eleganţa şi rafinamentul invitaţilor, participanţilor şi programului său.

Dress Code-ul evenimentului este “White Tie”, iar biletele sunt disponibile la preţul de 130 de lei şi se găsesc atât online, pe filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii.

Dirijor: Radu Postăvaru
Program: Vlad Hîrlav - Maistorovici - „Polifonii ploieştene” - primă audiţie absolută Paul Constantinescu – Oratoriul Bizantin de Crăciun „Naşterea Domnului” - 70 de ani de la prima audiţie
Solişti:

  • Stanca Manoleanu – Soprană,
  • Emanuela Sălăjan – Mezzosoprană,
  • Mihai Urzicană –Tenor,
  • Iustinian Zetea – Bas

Corul Radio-dirijor: Ciprian Ţuţu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro