Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:03:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


25.000 de dolari într-un weekend/ Povestea unei prostituate de lux


9 martie 2012

prostitutePentru 50 de femei frumoase de la un bordel de lux din Manhattan, prostituţia nu reprezintă cea mai veche meserie din lume, ci un job fascinant, mereu nou, mereu altfel, întotdeauna luxos şi elegant.

Lizzie, o prostituată care a lucrat pentru Madame Anna Gristina, a povestit pentru New York Daily News ce a însemnat pentru ea practicarea celei mai vechi meserii  din lume.

Nu a stat la colţ de stradă niciodată, nici prin moteluri cu tarif minim, ci numai în avioane particulare, hoteluri de cinci stele şi petreceri la care participau politicieni, bogătaşi sau chiar capete încoronate.

Tariful practicat de Lizzie? 25.000 de dolari pentru un weekend şi cel puţin 800 de dolari pentru o oră de plăcere, deşi nu stătea mereu să se uite la ceas, mai ales pentru că deseori bacşişurile depăşeau tariful practicat.

"Anna nu accepta orice femeie. La ea în bordel nu vedeai niciodată fete frumoase dar proaste. Trebuia să fii extrem de frumoasă, manierată şi cultivată astfel încât să poţi purta o discuţie pe orice temă, cu oricine", a povestit Lizzie. O prietenă de-a ei a vrut şi ea să lucreze pentru Madame, dar nu a fost acceptată deoarece nu arăta impecabil când era goală. "Avea cu vreo trei kilograme în plus, dar nu a fost acceptată pentru job", a spus femeia aproape perfectă, care a lucrat ca prostituată de lux.

Lizzie s-a îmbogăţit din jobul ei, a vizitat întreaga lume, a cunoscut o grămadă de personalităţi şi i-au fost oferite cadouri pe care puţine femei le primesc de la soţii lor. Tânăra se simte împlinită şi nu regretă ce a făcut deoarece a fost o experienţă foarte frumoasă, a învăţat multe de la clienţii săi, şi-a făcut relaţii în cercuri înalte şi, de multe ori, era o simplă escortă, nefiind nevoită să facă sex cu bărbaţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro