Joi, 28 martie 2024 - 8:18:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dinu Patriciu, dator 14.000 de euro la spitalul din Milano


15 ianuarie 2013

Dinu Patriciu mai are de achitat 14.000 de euro la clinica Niguarda din Milano, unde a suferit o operaţie de transplant de ficat.

Siteul WOWBiz.ro afirmă că, reprezentanţii clinicii sunt disperaţi, deoarece Patriciu mai are de achitat 14.000 de euro şi e de negăsit.

Conform unei asistente a spitalului Niguarda din Milano, care l-a îngrijit personal pe afaceristul român, Dinu Patriciu ar fi fost externat zilele trecute şi, de atunci, e de negăsit. "Ştiu că au sunat de la spital ca să-l caute. Mai are de achitat nişte bani, nu ştiu eu exact cati. Stati! Va fac legatura cu cineva care stie", a spus una dintre asistentele care a avut grija de Patriciu, în perioada de recuperare de dupa operatie.

După ce ne-a fost facuta legatura catre "cineva care stie", am aflat alte amanunte interesante. "Domnul Patriciu trebuie sa achite urgent 14.000 de euro. Datoria reprezinta costurile de spitalizare de dupa operatie. Dupa externare, nu l-am mai putut contacta. Numarul de telefon lasat de dansul este vesnic inchis. Se sună în fiecare zi", a spus reprezentantul spitalului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro