Joi, 28 martie 2024 - 5:16:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Valentine's Day a fost sărbătorit şi în " City "


17 februarie 2013

Vineri seară pubul ploieştean, City Pub a fost arhiplin cu ocazia petrecerii de karaoke. Şi a celei de Valentine's Day.

Petrecerea a avut denumirea "şic" de "IN LOVE vs. SINGLE Party" sau "Petrecerea Îndrăgostiţilor" vs. "Petrecerea  burlacilor". Evenimentul a început în jurul orei 21.00 şi au fost invitate atât cuplurile care se iubesc cât şi cei care îşi căută  un partener.

Aşa cum au promis organizatorii şi Livu Bărbulescu (m.c. & d.j.) au pregătit o seară de excepţie, aducând pe lângă seara de karaoke şi un party plin de premii şi surprize din partea City Pub şi a partenerilor săi. Cel mai haois concurs a  fost  cel intitulat " Mărul ". Au participat trei cupluri care au încercat să mănânce (într-un minut) un măr, fără a folosi mâinile.

Cele trei cupluri curajoase au avut parte de mai multe surprize. Locul 1 a câştigat un voucher în valoare de 50 lei din partea pubului ploieştean, iar fiecare fată, din cele trei echipe a câştigat un voucher constând într-o oră de fitness-aerobic din partea Wellness Club Nico (unul dintre partenerii evenimentului). Petrecerea a continuat până în jurul orei 3.00 dimineaţa şi a fost plină de muzică bună, distracţie, dans şi surprize.

N-au lipsit baloane alb-roşii în formă de inimioară.

Petrecerea de karaoke va continua şi săptămâna viitoare, surpriza cea mai mare fiind "cooptarea" în echipa "karaoke", a lui Liviu Bărbulescu şi a Andreei Ionescu, una dintre cele mai bune tinere voci din Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro