Joi, 28 martie 2024 - 10:58:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Grasu XXL renunţă temporar la muzică după accidentul cu cinci morţi


2 martie 2013

Grasu XXL a fost implicat intr-un accident rutier saptamana trecuta, dupa ce o masina s-a izbit de microbuzul in care se afla.

Din fericire, artistul s-a ales cu rani usoare si a putut fi externat foarte repede. Cu toate acestea, Grasu XXL nu a putut uita drama prin care a trecut si mai ales ca cinci oameni si-au pierdut viata.

Rapperul a postat un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook in care anunta ca renunta muzica pentru cateva luni!

"O sa razi dar primu' lucru la care m-am gândit dupa accident a fost ca e vina lu' Basescu...ca dacă eram pe autostrada nu se întâmpla...apoi ca ar fi trebuit sa ramanem la Baia-Mare, apoi ca mai bine mai beam o cafea la benzinarie...din păcate asa a fost sa fie. In săptămâna care trecuse terminasem noul clip...lucram la album si eram gata de lansare,acum nu stiu, totul pare asa...fără sens.

O luna, poate doua,eu nu o sa mai cant, nu ma lasa nici corpul, nici mintea, clipu' la fel, nu pot sa ma gândesc la asta acum. Stiu ce înseamnă sa pierzi pe cineva drag si gandurile mele merg spre familiile celor 5...are viaţa asta un mod de a te aduce cu picioarele pe pământ...ooooffff. Ma întorc in studio, acolo unde răul nu ajunge. va pup", a scris Grasu XXL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro