Marţi, 23 aprilie 2024 - 2:57:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine caută dragostea pe internet


5 martie 2013

Potrivit unei statistici realizate de sentimente.ro, cel mai mare site de profil din România, cu peste 800 de mii de utilizatori înregistraţi, majoritatea celor care-şi caută sufletul-pereche pe internet sunt bărbaţi.

Vârsta dominantă este 25-34 de ani (42%), dar un segment important (28%) îl constituie şi bărbaţii cu vârste cuprinse între 35 şi 44 de ani. „Cei mai activi utilizatori au între 40 şi 44 de ani: trimit mesaje, comentează şi vizitează cele mai multe profile. Ei sunt, se pare, interesaţi mai ales de femei de aceeaşi vârstă, deoarece majoritatea mesajelor se îndreaptă către acest segment“,  spune Flori Dragomir, cea care a fondat site-ul sentimente.ro, alături Daniel Dragomir, în 2001.

Cele mai căutate femei au, în general, vârste cuprinse între 30 şi 39 de ani. Ele primesc cele mai multe mesaje, inclusiv de la bărbaţi mai tineri. „Bărbaţii tineri caută femei mature, deoarece susţin că nu se regăsesc în relaţii cu femei de aceeaşi vârstă. În cazul acestor bărbaţi poate fi vorba despre maturitate precoce“, explică terapeutul Keren Rosner.

Românii nu-şi doresc neapărat să-şi găsească sufletul-pereche pe internet, cei mai mulţi dorind să flirteze sau să-şi găsească un partener (aproape 30%). Doar 4% din ei sunt interesaţi de căsătorie. Jumătate din românii care au cont pe un site de dating nu au fost niciodată căsătoriţi sau sunt divorţaţi, în timp ce aproape 3% au o relaţie oficializată, iar 11% au mărturisit că au copii. Majoritatea celor intervievaţi au venituri de până în 1.200 de euro, iar cei mai mulţi bani îi cheltuiesc pe haine sau pe ieşirile cu prietenii. De asemenea, peste o treime sunt absolvenţi de facultate, nefumători şi consumă alcool doar ocazional.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro