Vineri, 29 martie 2024 - 3:22:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cotabiţă o învaţă aritmetică pe Luminiţa Anghel


12 martie 2013

După Eurovision, Gabriel Cotabiţă a luat atitudine pe contul său oficial de Facebook. "Piesa Luminiţei Anghel a pierdut nu pentru că Stefan Năftănăilă nu i-a acordat niciun punct, ci pentru că a fost pe locul 3 la public! Un calcul matematic simplu şi cunoaşterea regulamentului concursului ne arată că, chiar şi în situaţia în care ea s-ar fi clasat pe locul I la votul juriului şi ar fi fost astfel la egalitate perfectă cu Cezar, acesta din urmă ar fi mers mai departe, pentru că avea nota mai mare la votul publicului!

Deci, publicul a sabotat-o? În aceste momente puţin mai multă decenţă şi reţinere în exprimare, mai ales din partea unei mari cântăreţe, ar fi fost mai potrivite! Dar ce să faci, trăim într-o lume a tabloidelor", a scris cântăreţul.

Acesta a continuat: "Atitudinea lui Ştefan Năftănăilă, a cărui competenţă este mai presus de orice comentariu, fiind un profesionist al radioului, cu studii muzicale superioare şi cel mai aproape de fenomen de cel puţin două decenii (este acreditat atât la Eurovision cât şi la San Remo imediat după revoluţie, dacă nu mă înşel), este după părerea mea una firească".

Cât despre evoluţia lui Andrei Leonte, Cotabiţă a punctat: "A confirmat că nu avea ce căuta în finală, având o prestaţie jalnică".

Sursa foto: http://www.facebook.com/gabriel.cotabita


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro