Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:12:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


GALA GAZI DEMIREL- un show de excepţie!


14 martie 2013

Casa de producţie Media Vision Production, deţinută de artistul şi ziaristul Gazi Demirel, organizează un eveniment inedit: Gala Gazi Demirel, cu ocazia împlinirii a şase ani de existenţă. 

  Media Vision Production se ocupă cu realizarea de filme, lungi/scurt metraje, emisiuni TV, videoclipuri, chiar şi casting-uri.

     Marele eveniment va avea loc în data de 30 martie, ora 19:00, la Vanity Club, situat în Splaiul Independenţei, nr. 215, Bucureşti. Printre participanţi se vor număra persoane importante, atât din România, Italia, Franţa, cât şi din Turcia: persoane publice, jurnalişti, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai caselor de producţie din România şi din Turcia. Câteva nume sonore sunt: Adrian Artene, Dan Capatos, Madălin Ionescu, Adi de la Vâlcea, Andreea Podărescu, Dinu si Deea Maxer, Axinte, Andreea Bălan, Delia, Mihai Alexandru, Raluca Ocneanu, Liviu Puştiu, Consuela di Monaco, Simona Dichiseanu, Eugen Cristea, Mihai Constantinescu, trupa Alb Negru, Bianca Rus, Ioana Popescu, Serghei Mizil, Mara Banică, Radu Baron, Haiducii, Diana Matei, Mihai Traistariu, Olga Bălan,  Iuliana Sukara etc.

 

     Gala Gazi Demirel are rolul de a sprijini afaceri incipiente sau idei de afaceri; de a derula noi proiecte; de a lega noi parteneriate şi de a dezvolta diferite planuri de afaceri la un nivel suficient de înalt, încât să poată fi prezentate în faţa unor investitori străini. Cu aceastâ ocazie, dorim să punem bazele unei relaţii româno-turcă cât mai solide, care presupune realizarea unor parteneriate sau colaborări între cele două ţări (România şi Turcia).

     Evenimentul va fi structurat în două părţi, pentru ca participanţii să poată fi cât mai degajaţi şi să-şi poată dezvolta cât mai bine ideile.

     În prima parte a serii veţi avea ocazia să participaţi la un show extraordinar alături de personalităţi importante din Turcia, dar şi din România. Vă veţi putea bucura de multă muzică bună, momente comice, mici scenete, toate asezonate cu gustări dintre cele mai alese, băuturi fine şi multă voie bună.

     În cea de-a doua parte a serii vom forma echipe şi vom încerca să facem schimb de idei, de impresii, de experienţă şi de contacte (număr de telefon, adresă de email), în vederea unei viitoare colaborări. La acest proces vor participa mediatori, foşti antreprenori de succes, dar şi oameni de afaceri dornici să împărtăşească secretul succesului.  La final, echipele vor primi feed-back din partea mai multor experţi. Pe lângă prezentarea şi dezvoltarea ideilor proprii de business, participanţii vor avea ocazia de o cunoaşte şi colabora cu investitori străini, sponsori, dar şi cu tineri cu spirit anteprenorial.

     De asemenea, tot în cadrul  Galei Gazi Demirel vor avea loc mini-training-uri, discuţii pe teme de afaceri, politică, artă,  muzică ş.a.   Veţi afla totul despre cum se obţin finanţări pentru un proiect; despre cum se realizează un business plan; despre cum se negociază în lumea afacerilor, dar şi în showbiz; despre cum să obţii un profit cât mai mare într-o afacere; integrarea mediului online în mediul de afaceri etc.

     Accentul principal va fi pus pe avantajele colaborării dintre România şi Turcia în cele mai diverse domenii. Menţionăm că Turcia, deşi nu este membră UE,  a înregistrat o vizibilă creştere economică în contextul crizei economice globale din ultimii ani.

     La sfârşitul evenimentului vor fi înmânate diplome şi diferite premii tuturor participanţilor.

     Scopul Galei Gazi Demirel este de a crea diferite parteneriate româno-turce, profitabile pentru ambele părţi, în diverse domenii de activitate. Se doreşte totodată să se îmbine utilul cu plăcutul, distracţia cu munca, voia bună cu începerea unor colaborări durabile între România şi Turcia.

 

          Ce înseamnă Media Vision Production?

 

     Media Vision Production a fost înfiinţată în 2007, în Bucureşti, de către un grup de tineri turci şi români, în frunte cu Gazi Demirel. Cu o gândire antreprenorială şi având cunoştinţe tehnice ţi economice, aceştia au reuşit să dezvolte această afacere. Conduşi de dorinţa de a schimba mediul actual de business, presa, media, ei încearcă o remodelare a conceptelor tradiţionale.  Media Vision Production a avut în derulare in ultimii ani emisiuni ca: Fotoliul rosu de la OTV şi Gazi Show de la Giga Tv si OTV,  mai multe productii TV – filme, emisiuni, mini seriale şi are in derulare un serial de televiziune de 52 de episoade.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro