Vineri, 29 martie 2024 - 6:00:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieştenii cuceresc România/ Biank - Dame Tu Corazon


21 martie 2013

BianK păstrează stilul cu care s-a lansat şi împreună cu Live Artist ofera un nou single - Dame Tu Corazon - produs de Alin Radu, Drei Ros şi Lucian Colareza.

Refrenul uşor de reţinut, beat-ul ritmat şi versurile de dragoste fac ca "Dame Tu Corazon" să fie o melodie perfectă pentru cei dornici de distractie.

"Am încercat sa pastrez stilul de pana acum dar sa aduc ceva in plus, de la aceasta dorinta a pornit colaborarea mea cu Lucian Colareza. Este o piesa care imi place foarte mult si sper sa fie si pe placul vostru", a declarat BianK.

Ploieşteanca BianK nu este la prima colaborare cu Alin Radu, un alt ploieştean de top. Tânărul compozitor a devenit cunoscut în urmă cu cinci ani când s-a calificat la Eurovision cu piesa Fight for life interpretată tot de o ploieşteancă, de Nico.

„Este interesantă implicarea rapperului Drei Ros, care a devenit cunoscut după o colaborare cu celegrul Akon. BianK este ajutată aici şi de   Lucian Colareza, care tocmai a demarat promovarea piesei Perdoname. Pe Lucian l-aţi auzit prima oară la piesa băieţilor de la BUG Mafia -Când trandafirii mor. Iar despre BianK veţi mai auzi cu siguranţă...Chiar dacă se vor supăra ceilalţi artişti din lista mea de colaboratori, BianK este preferata mea. Are o voce bună şi o prezenţă scenică pe măsură. Piesa este una veselă şi pentru că tot se apropie vara, m-am gândit că o tentă latino va prinde foarte bine”, ne-a declarat ploieşteanul Alin Radu, compozitorul şi producătorul melodiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro