Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:23:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EUROVISION 2013/ "Cezar Ouatu va ieşi în evidenţă la EUROVISION" VIDEO


2 aprilie 2013

Şansele lui Cezar Ouatu la Malmo, în Suedia, au fost comentate de artista Paula Seling, care spune că acesta va face o impresie foarte bună, datorită notorietăţii de care se bucură în Europa.

Paula Seling, care a reprezentat România la Eurovision în 2010, alături de Ovy, cu piesa "Playing with fire", a explicat cum vede reuşita lui Cezar Ouatu:

"Mi se pare iesit din comun. Cezar este unul dintre contratenorii apreciati in Europa, are o tehnica foarte buna si, cu siguranta, va iesi in evidenta din sirul lung de artisti de pe scena Eurovision. Va crea, ca si in timpul selectiei de la noi, discutii, valuri, care pana la urma ii vor face bine in primul rand lui, ca artist, pentru ca nimeni nu-i poate contesta valoarea", a spus artista, pentru ziare.com.

Paula Seling, despre locul pe care îl va ocupa Cezar Ouatu la finala Eurovision de la Malmo, Suedia: "Nu pot sa-mi dau cu parerea, n-am facut-o nici cand am fost noi pe scena Eurovision si asta pentru ca votul publicului este greu de prevazut, cu atat mai mult intr-un caz special, ca al lui".

Până în mai, când ploieşteanul Cezar Ouatu va intra în concursul Eurovision, Stiri Actuale.ro vă invită să ascultaţi prima încercare de pop opera a contratenorului. Este vorba de piesa “Amore” compusă şi orchestrată de un alt ploieştean de top: Alin Radu.

FOTO: Cristi CÎMPEANU


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro