Marţi, 19 martie 2024 - 10:53:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CLUJ/ Începe Festivalului Studenţesc de Publicitate


23 aprilie 2013

Cele mai bune campanii de publicitate realizate de studenţi vor fi premiate în cadrul Galei Laureaţilor Festivalului Studenţesc de Publicitate, Publifest, organizat de Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai în colaborare cu Vitrina Advertising, Trend Communication, Amprenta Advertising, Reset Media, IAA YP, Banca Transilvania şi Shto College Bar.

Gala Laureaţilor, punctul final a două săptămâni în care echipele participante s-au dedicat conceperii de campanii publicitare pe baza brief-urilor propuse de agenţiile partenere, va avea loc marţi, 23 aprilie 2013, ora 18, în Auditorium Maximum al UBB (str. Em. de Martonne, nr. 1). 

O secţiune specială în cadrul Publifest a fost dedicată spoof-urilor, spoturi-parodie ale unor reclame existente. Acestea au putut fi votate timp de patru zile pe http://www.youtube.com/user/PubliFest, canalul de youtube al evenimetului.

Prima ediţie a Festivalului Studenţesc de Publicitate a fost organizată în anul 2003 de Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, iar din 2005 s-au alăturat proiectului şi agenţiile clujene de publicitate.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro