Vineri, 29 martie 2024 - 2:05:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşteanul Cezar-preferatul europenilor la Eurovision


24 aprilie 2013

Cezar Ouatu a reuşit să-i impresioneze pe fanii din străinătate ai Eurovision-ului şi prin intermediul unui scurt film de prezentare, care apare pe site-ul oficial al concursului, eurovision.tv.

Reprezentantul României la concursul Eurovision este protagonistul unui scurt film de prezentare care va introduce în concurs piesa “It’s my life”, pe care o va interpreta la Malmö, în Suedia, pe 16 mai.

În acest film, Cezar interpretează o piesă din coloana sonoră a celebrului film „Romeo şi Julieta“ (în regia lui Franco Zeffirelli) şi vorbeşte despre muzica clasică şi despre vocea sa de contratenor. Filmarea a avut loc la concertul susţinut de Cezar pe scena Filarmonicii din  Ploieşti.

Cezar a reuşit să impresioneze fanii concursului Eurovision din toată lumea, mulţi dintre eu considerând că reprezentantul României va câştiga ediţia din acest an, după cum reiese din comentariile lor.

 

”Un contratenor este o surpriză anul acesta! Însă show-ul în sine poate fi riscant. Ar trebui să încerce ceva îndrăzneţ, să nu se teamă de un costum extravagant”, comentează Kreidias din Grecia.

 

„Cezar e câştigătorul din punctul meu de vedere. E ca şi cum ar concura Lordi din nou. Ei au avut ceva special şi au câştigat, chiar dacă nimeni nu-i vedea învingători. Cezar are o voce unică, iar acest lucru va face diferenţa“, scrie Christian Cage 009 din Australia.

Cezar este o comoară naţională, este vocea cea mai frumoasă din competiţia Eurovision 2013 “, scrie Jack Pierre.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro