Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:19:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fata lui Florin Salam la "Vocea României"?


26 aprilie 2013

Florin Salam are România la picioare, dar există o femeie care îl face să tremure!


Fiica manelistului se va prezenta în faţa exigentei profesoare de canto care şlefuieşte talentele la Vocea României! De întâlnirea aceasta depinde viitorul ei în muzică. Pe Florin Salam îl aşteaptă câteva zile pline de emoţie! După ce a mărturisit, la Kanal D, că vrea să calce pe urmele celebrului său tată, Betty Salam porneşte la drum şi se înscrie la cursurile Danei Dorian, profesoara de canto care şlefuieşte talentele la “Vocea României”

Deşi are doar 15 ani, Betty, fiica lui Florin Salam, ştie prea bine ce vrea de la viaţă. Are cam tot ce şi-ar dori un adolescent de vârsta sa, e răsfăţata familiei, însă pentru a-şi vedea visul cu ochii şi a ajunge cântăreaţă, Betty este conştientă că va trebui să tragă cu dinţii şi să muncească din greu. Iar aventura sa vă începe peste câteva zile, când ea se va prezenta pentru prima oară în faţa unui profesor de canto, care îi va testa live calităţile vocale şi urechea muzicală şi va asculta un negativ înregistrat cu vocea ei. Şi nu vorbim de un profesor de canto oarecare, ci chiar de Dana Dorian.


Din superstiţie, Florin Salam nu prea vrea să vorbească despre acest lucru, dar recunoaşte că emoţiile vor fi uriaşe, mai ales că se gândeşte ca fetiţa lui va fi evaluată de una dintre cele mai exigente profesoare din România.


Este poate primul examen important din viaţa puştoaicei lui Florin Salam şi, totodată, întâlnirea care îi va trasă sau schimbă destinul. Până una alta, Betty va merge în studioul de înregistrări al tatălui ei, unde va înregistra o piesă de muzică uşoară, acesta fiind genul muzical pe care îl va îmbrăţişa. Cu negativul în dinţi şi, probabil, cu inima cât un purice, sâmbătă, Betty se va prezenta la preselecţiile organizate de “Compania de Artişti”, şcoala de şlefuit talente deţinută de Dana Dorian şi de compozitorul Andrei Tudor. Preselecţiile vor avea loc în zilele de vineri şi sâmbăta, 26 şi 27 aprilie, între orele 12-18, la The Push Club.


În cazul în care Betty o va impresiona pe Dana Dorian, nu este deloc exclus s-o vedem pe superbă adolescenta la Vocea României, având în vedere că aceeaşi profesoară de canto i-a descoperit şi pe Dragoş Chircu şi Cristi Nistor, finalişti ai celebrului concurs.


Printre absolvenţii acestei şcoli se numără: Dragoş Chircu şi Cristi Nistor, finalişti la “Vocea României”, Alex Vasilache de la trupa JukeBox, Anthony Icuagu , Adina Postelnicu de la “Heaven”, actriţa şi cântăreaţa Adela Popescu, Şerban Copot de la “Animal X”, Roxana Andronescu de la “Spin” şi Ana Baniciu de la “Lala Band”.

sursă: wowbiz.ro
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro