Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:19:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Artene şi Ilinca Vandici au fost înlocuiţi!


6 mai 2013

 Cancan TV a ieşit din grila Acasă TV cu mult înaintea debutului sezonului estival. Ultima ediţie, prezentată de Adrian Artene şi Ilinca Vandici, a fost transmisă pe 2 mai.

Începând cu 7 mai, segmentul orar de seară va fi ocupat de o nouă emisiune, sub aceeaşi marcă, intitulată Cancan.ro. Ea va fi prezentată de Marius Niţă, cel care a fost până acum reporter la Cancan TV.

Pe lângă detalierea subiectelor la zi, vor fi difuzate transmisii live din diverse locuri din ţară unde vedetele vor fi surprinse de reporteri în ipostaze nemaivăzute.


“Din 7 mai, reporterii CANCAN.ro sunt pregătiţi să transmită live, în orice clipă, din locuri în care vedetele nu se aşteaptă să fie filmate. Un rol important îl vor avea şi telespectatorii care vor fi implicaţi în subiecte în mod direct! Aceştia vor primi cuvântul şi dreptul să comenteze subiectele şi vedetele. Cum? Vedeţi de marţi, din a treia zi de Paşte, Acasă!”, a declarat Marius Niţă.

Noul show de seară va fi transmis de luni până joi, de la ora 22.30, pe toată durata verii. Până în acest moment nu se ştie sigur dacă emisiunea Cancan TV va reveni din toamnă la Acasă TV.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro