Joi, 28 martie 2024 - 2:49:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Radu Beligan, Gică Hagi, Margareta Pâslaru şi Marina Voica, decoraţi de Casa Regală la Peles


13 mai 2013

Principesa Margareta a României a decorat , în numele Regelui Mihai, la Castelul Peles din Sinaia o serie de personalităti marcante din domeniul cultural, artistic, medical, economic si sportiv, care au ajuns la un respectabil număr de ani în profesie sau au realizat o performantă de nivel înalt.

Printre cei care au primit Ordinul Coroana României în Grad de Cavaler sau decoratia regală Nihil Sine Deo se număra  Radu Beligan, Sorin Oprescu, Gheorghe Hagi, Margareta Pâslaru, Marina Voica si Carmen Tănase.

 

Impresionantul eveniment s-a desfasurat în Holul de Onoare al Castelului Peles din Sinaia cu ocazia Zilei Regalitătii. În prezenta a zeci de invitati apropiati Casei Regale, Altea Sa Regală Principesa Mostenitoare a decorat o serie de personalităti cu Ordinul Coroanei României în grad de Ofiter si cu Decoratia Regală Nihil Sine Deo.

Alteta Sa Regală Principesa Mostenitoare  a primit, în numele Majestătii Sale, de la reprezentantii editurii Curtea Veche, volumul Avioanele Regelui, tipărit într-o editie limitată de 92 de exemplare cu ocazia aniversării de 92 de ani a Regelui.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro