Vineri, 29 martie 2024 - 4:23:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cezar Ouatu s-a întors în Ploieşti


21 mai 2013

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.00, Cezar Ouatu şi delegaţia României la Eurovision s-au întors în ţară. Contratenorul n-a zăbovit mult pe aeroport, a dat câteva declaraţii şi câteva autografe românilor care se aflau pe "Henri Coandă" şi l-au recunoscut.

Întrebat de reporterul Click! cum se simte după experienţa Eurovision, Cezar şi-a pregătit un discurs foarte elegant: „A fost super la Eurovision. Sunt foarte mulţumit. Eu cred că noi am făcut istorie, Cezar a rămas în istoria Eurovisionului ca un artist de excepţie şi cu o voce extraordinară. Ştim cu toţii că Eurovisionul este o loterie geo-politică. Dacă aveam dublă cetăţenie şi participam pentru Italia, cu siguranţă câştigam. 13 este un loc onorabil... Am fost desemnat cel mai frumos bărbat al Eurovisionului din acest an".

După ce a împărţit nişte CD-uri cu muzica sa, Cezar a coborât în parcarea din aeroport, şi-a încărcat bagajele într-o maşină şi a pornit împreună cu mama lui către Ploieşti, oraşul natal.

Cezar Ouatu (33 de ani) a reprezentat în acest an România la Eurovision cu piesa „It’s my life”, care a ocupat locul 13. Artistul, supranumit „The Voice”, a plecat la 19 ani din ţară şi a făcut studii muzicale în Italia.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro