Joi, 25 aprilie 2024 - 4:15:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ştiri Actuale te trimite la concertul Phoenix


28 mai 2013

Aproape 8.000 de bilete s-au vândut la concertul caritabil care va avea loc pe 31 mai pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Primăria Ploieşti a scos la vânzare 10.000 de bilete la concertul caritabil extraordinar al trupei Phoenix la Ploieşti.

 

Legendara trupă  este capul de afiş al evenimentuluicaritabil  care va avea loc vineri, 31 mai, de la ora 19.00 pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Alături de Phoenix vor mai urca pe scenă formaţia Bucium şi  Grigore Leşe.

Evenimentul este organizat de Fundaţia “Copiii Noştri”, fundaţie înfiinţată de Consiliul Local Ploieşti, în cadrul programului “Pentru binele copiilor”.

Fondurile colectate prin acest program vor merge către noul spital de pediatrie din Ploieşti care va fi amenajat în clădirea Petrom din centrul municipiului.

Biletele costă 50 de lei şi se găsesc la agenţia Teatrului “Toma Caragiu”, la casele stadionului Ilie Oană, la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor şi în 12 corturi speciale care sunt amplasate în toate cartierele din Ploieşti.

Menţionăm că Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, este cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti din aprilie 2007.

Aşadar, pe 31 mai ploieştenii sunt aşteptaţi să contribuie la amenajarea unui spital de pediatrie modern, dotat cu aparatură de ultimă generaţie.

 

Stiri Actuale oferă două invitaţii la concertul trupei Phoenix cititorului care va răspunde la întrebarea „UNDE VA FI AMENAJAT NOUL SPITAL DE PEDIATRIE DIN PLOIEŞTI?”.

Aşteptăm răspunsurile voastre la adresa de mail [email protected] . Vă rugăm să lăsaţi un număr de telefon şi o adresă de mail pentru a vă putea contacta în cazul în care sunteţi câştigătorul concursului.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro