Marţi, 23 aprilie 2024 - 4:29:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Super concert Phoenix la Ploieşti


1 iunie 2013

Concertul caritabil al trupelor Bucium, Grigore Leşe şi Phoenix a avut loc pe o vreme nu tocmai prietenoasă pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti

Timp de aproximativ cinci ore, cei peste 3000 de ploieşteni prezenţi pe stadion au avut parte de  muzica bună,chiar dacă evenimentul a debutat cu o ploaie torenţială însoţită de rafale puternice de vânt. Dar cum concertul era unul cu scop nobil, "doamna ploaie"  s-a îndurat şi a revenit la sentimente mai bune.

"Greii" e la Phoenix au fost precedaţi de ansamblul Bucium şi de Grigore Leşe (acesta "încălzind" atmosfera prin câteva balade şi doine maramureşene). În jurul orei 22.00, după o lungă aşteptare...pe scenă a urcat "legenda muzicii româneşti" trupa Phoenix.

Aşa cum era de aşteptat a fost o atmosferă "incendiară", publicul cântând alături de Nicu Covaci şi Phoenix, timp de mai bine de o oră, toate hiturile care au făcut celebră trupa: Andrii Popa, Strunga, Nunta. La sfârşit, Phoenix a avut două bisuri, Nicu Covaci , care este şi cetăţean de onoare al Ploieştiului, declarând că va veni de fiecare dată când ploieştenii "vor cere Phoenix".
 
Alături de Covaci a urcat şi o nouă colaboratoare a trupei, violonista Cristina Kisselef , aceasta având propria demonstraţie de virtuozitate.

Chiar dacă timpul n-a fost foarte favorabil, a fost un concert reuşit ,în ciuda faptului că la el au asistat numai 3000 de spectatori, foarte mulţi ploieşteni renunţând la participarea la eveniment speriaţi de ploaia torenţială.

Prezentatorul evenimentului a fost dj Mihai Pali, vocea inconfundabilă de la Radio Prahova.

Concertul de vineri seară a fost unul caritabil, banii strânşi în urma spectacolului fiind donaţi Fundaţiei Copiii Noştri, cea care lucrează pentru amenajarea noului spital de pediatrie în Ploieşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro