Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:23:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Teatrul TABU continua stagiunea permanentă de la Ploieşti


5 iunie 2013

Teatrul TABU continua stagiunea permanentă de la Ploieşti duminică,9 iunie, de la ora 19:00 cu spectacolul de teatru “SEX THERAPY”,în TheShamRock - Irish Pub Ploieşti, Str. Vasile Lupu 38!

Numărul maxim al participanţilor este 18 aşa că lista de rezervări se va închide odată ce numărul va fi completat! În cazul în care numărul spectatorilor va fi mai mare se va juca spectacolul de două ori.

Pentru că numărul locurilor este limitat vă recomandăm să faceţi rezervări la numărul de telefon 0728710852 sau online pe www.teatrultabu.com şi prin email la [email protected].

Preţul unui bilet este de 10 DE LEI.

În Sex Therapy facem cunoştinţă cu o personalitate fascinantă - Dr.Karla, inspirată dintr-un personaj real. Spectacolul e un trip dincolo de ideile preconcepute, dincolo de frustrările şi inhibiţiile sau blocajele legate de sex. Într-o atmosferă deschisă, publicul e îndemnat la o interacţiune continuă cu Dr.Karla în încercarea atingerii unei comuniuni la un nivel profund cu tot ceea ce înseamnă viaţă. În acelaşi timp spectacolul îşi propune să interogheze relaţia oamenilor cu propria lor sexualitate în vederea identificării unei „optimal sexual experience„

"Asistăm astfel la prima şedinţă de Sex Therapy în grup care are tema „Cine sunt eu ?”... Abia aştept să facem cunoştinţă!" Semnat, Dr. Karla

Sex Therapy

după Salome de Charles L. Mee.

Cu: Oana-Gabriela Drăghici

Regia: Radu-Andrei Horghidan

Consilier pe probleme de terapie de grup - Psiholog Florin Vioreanu

O producţie Teatrul TABU

Gen: One woman show

Spectacol realizat cu participarea publicului

Durata: minim 60 min.

NOTĂ: Spectacolul conţine limbaj licenţios şi nu este recomandat minorilor sau persoanelor pudice.

Partenerii Teatrului TABU: Asociaţia ACT-Q România, Legere Live, GPV România, Hama România

PARTENERI MEDIA:
LOCALI
ZIARUL OVAL, ŞTIRI ACTUALE.RO, INFO PLOIEŞTI CITY, MAX MEDIA, PROMOVĂM PRAHOVA.

NAŢIONALI
PORT.RO, 24FUN, ŞAPTE SERI, METROPOTAM.RO, B365.RO, ORASULM.EU, ACTART MAGAZINE, BEWHERE!, CALENDAREVENIMENTE.RO, HOTCITY.Ro, CEASCADECULTURA.RO, COOPERATIVAURBANA.RO ŞI WEBCULTURA.RO.


Teatrul TABU este un proiect teatral înfiinţat în 2010 şi condus de regizorii Mihai Vantu şi Daniel Ionescu care îşi propune să aducă în scenă şi, respectiv, în faţa spectatorilor subiecte tabu, de cele mai multe ori incomode sau ignorate dar care au rădăcini adânci în sufletele semenilor noştri. Primul proiect al Teatrului TABU, spectacolul Femeia de Ceară, care tratează ignoranta faţă de persoanele în dificultate, s-a bucurat de un real succes şi a participat în 2010 la Festivalul de Teatru de la Piteşti. În prezent, Teatrul TABU se află sub umbrelă Asociaţiei ACT-Q România şi îşi prezintă spectacolele în fiecare zi de luni şi de miercuri în clubul Legere LIVE (P-ta Rosetti nr. 5). În stagiunea curentă la Teatrul TABU pot fi văzute următoarele spectacole: Crize – The Gay Version, Sex Therapy, Cenestezica, Human Animals, Întoarcerea de acasă (versiunea masculină), Puşlamaua de la etajul 13, Song /Sadness.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro