Marţi, 16 aprilie 2024 - 11:46:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă


6 iunie 2013

Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, a încercat să se sinucidă, potrivit primelor investigaţii. Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital.

 

Un apel de urgenţă a fost înregistrat ora 1.27 în noaptea de marţi spre miercuri, anunţând că Paris şi-a tăiat venele, scrie TMZ.com.

 

Fiica lui Michael Jackson a fost transportată de urgenţă la cel mai apropiat spital. Starea de sănătate a lui Paris este stabilă.

 

Surse medicale au declarat că ar putea fi vorba de o "supradoză" şi că pacientul a fost transportat la spital.

 

Însă bunica adolescentei de 15 ani, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei că este vorba de o tentativă de sinucidere. "A suferit mult după pierderea tatălui ei. Dar nu ştim exact ce a făcut-o să recurgă acum la acest gest", a precizat avocatul.

 

Paris urma să se ducă la un concert al lui Marilyn Manson, însă a renunţat la acest lucru. Un apropiat al familiei spune că fata megastarului ar mai fi încercat şi în trecut să recurgă la asemenea gest, însă nu a fost atât de grav.

 

Paris-Michael Katherine Jackson, 14 ani, este fiica lui Michael Jackson şi a lui Debbie Rowe, o asistentă care a fost căsătorită cu megastarul timp de doi ani.

 

Paris are un frate mai mare, Prince, care are aceeaşi mamă, şi un frate mai mic, cunoscut sub porecla Blanket, care a fost născut de o mamă surogat.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro