Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:40:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine este cauza divorţului Elenei Udrea?


11 iunie 2013

Elena Udrea şi-a anunţat în mod surprinzător divorţul de Dorin Cocoş, anunţ făcut la zece zile de când s-a distrat o seară întreagă cu Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, scrie siteul  exclusivnews.ro .

Pe 31 mai 2013, Elena Udrea a mers în vizită oficială la Baia Mare, ocazie cu care a participat la mai multe evenimente organizate în oraş, unde a fost însoţită de primarul Cătălin Cherecheş. Azi, la zece zile distanţă de la petrecerile de pomină de la baia Mare, Elena Udrea şi-a anunţat divorţul.

Elena Udrea a acceptat invitaţia de a participa la petrecerea de sărbătorire a fetelor de a HCM Minaur, vicecampioane naţionale la handbal feminin. Petrecerea handbalistelor a ţinut-o pe Elena Udrea pe ringul de dans.

”Mă bucur că am ocazia să particip la acest eveniment, fetele au luat Cupa României. Maramureşul este zona mea de suflet" , a declarat Udrea.

După ce au petrecut cu fetele de la HCM Baia Mare, Elena Udrea şi primarul Cherecheş au mers într-un local din oraş pentru a participa la un banchet organizat de elevii de clasa a XII-a.

Aici, Elena Udrea s-a prins în horă cu liceenii dar şi cu primarul Cătălin Cherecheş şi senatorul Ciprian Rogojan.

Cât priveşte vizita Elenei Udrea la Baia Mare, primarul a spus că: Am reîntâlnit un prieten. Doamna Udrea vine ca şi prieten în Maramureş.

Din fotografiile făcute la cele două sindrofii de la Baia Mare, se observă faptul că Udrea radia de bucurie în preajma lui Cătălin Cherecheş, care culmea nu este însurat.

Să fie oare, primarul din Baia Mare, motivul divorţului Elenei Udrea de Dorin Cocoş? Să se înfiripat o idilă între primarul Cătălin Cherecheş şi Elena Udrea?

 

SURSA: EXCLUSIVNEWS.RO
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro