Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 10:59:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Teatrul din Câmpina se va numi Mircea Albulescu


14 iunie 2013

Emoţii mari pentru marele actor Mircea Albulescu. Miercuri seară, prezent la Câmpina, în Prahova, Mircea Albulescu a avut parte de o surpriză de proporţii. Autorităţile locale au decis ca teatrul din municipiu să poarte numele marelui actor, mai ales că acesta a anunţat că "Bădăranii" este ultima piesă în care va mai juca.

"Emoţia este meseria mea de 60 de ani. Dar în 60 de ani nu am avut o emoţie mai puternică ca asta. Le mulţumesc celor care au crezut că merit onoarea de a da numele tearului din Câmpina", a declarat Mircea Albulescu, la finalul unei reprezentaţii a piesei, scrie libertatea.ro.

Din toamna, odată cu împlinirea vârstei de 80 de ani, Mircea Albulescu se va retrage din viaţa artistică.  Până în prezent, actorul Mircea Albulescu a jucat în peste 300 de piese pe scenele Teatrului Municipal din Bucureşti, Teatrului de Comedie şi Teatrului Naţional din Bucureşti şi a avut peste 80 de roluri în film. A interpretat roluri memorabile în teatrul radiofonic, pe care-l consideră cea mai prodigioasă dintre activităţile sale artistice şi care a constituit subiectul tezei sale de doctorat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro