Vineri, 29 martie 2024 - 5:57:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Clipe dificile pentru Adi Mutu şi Alexandra Dinu


24 iunie 2013

Mario Mutu, fiul fotbalistului Adrian Mutu din căsătoria cu Alexandra Dinu, a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, după ce i s-a descoperit o problemă la inimă, a declarat mama băieţelului de 11 ani pentru publicaţia Gente, anunţă presa italiană.

'Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinţilor care nu cunosc ce probleme au la inimă şi care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noştri. Şi pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă...M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. Şi cred, şi voi lupta pentru asta, că acest test este obligatoriu pentru toţi copiii'', a declarat Alexandra Dinu pentru Gente, potrivit Mediafax.

Conform Alexandrei Dinu, Mario avea un defect septal, o problemă des întâlnită la copii, fiind rezolvată de obicei prin microchirurgie, însă, pentru că nu a fost posibil în acest caz, fiul fotbalistului român a fost supus unei operaţii pe cord deschis.

''I-am explicat lui Mario că această operaţie era necesară pentru a avea o inimă de mare sportiv, iar apoi la rândul lui să le spună altor copii care au aceeaşi problemă cum să se vindece. Acum am o misiune: să promovez o fundaţie care să se ocupe de probleme cardiace la copii, pentru a informa şi preveni'', a spus Alexandra, care a precizat că operaţia a decurs perfect şi că aşteaptă să poată pleca alături de Mario într-o călătorie în Orient.

 

Presa italiană scrie că alături de Alexandra în timpul intervenţiei lui Mario au fost Adrian Mutu, dar şi Luca Bastianello, noul partener de viaţă al actriţei, de care băieţelul este foarte ataşat.

Mario Mutu este primul copil al atacantului român de la Ajaccio. El mai are două fetiţie, Adriana şi Maya Vega, din căsătoria cu Consuelo Matos.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro