Joi, 28 martie 2024 - 9:50:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase, o mireasă mondenă FOTO


28 iunie 2013

Roberta Anastase şi iubitul ei, Victor Farca, au ajuns la Palatul Administrativ din Ploieşti, puţin după ora 16.00, venind însoţiţi de părinţi şi de naşi, de la sediul judeţean al PDL. Fosta şefă a Camerei Deputaţilor era aşteptată de câţiva simpatizanţi şi membrii PDL, mult mai puţin decât ar fi fost prezenţi dacă ceremonia ar fi avut loc în perioada în care democrat liberalii erau la putere. În schimb, dacă nu au fost prea mulţi pedelişti, cuplul s-a bucurat din plin de prezenţa ziariştilor, cununia civilă fiind transmisă în direct de toate posturile naţionale de ştiri.

 

Mireasa a purtat o rochie albă simplă, uşor transparentă, cu bretele, marca Roberto Cavalli,  iar buchetul a fost din orhidee albe, în ton cu rochia.

 

Aceasta nu a fost cumpărată special pentru cununia civilă, ci a fost achiziţionată cu ceva timp în urmă de Roberta, care a simţit o "dragoste la prima vedere" când a văzut-o şi a decis să-şi îmbogăţească garderoba cu această piesă în aşteptarea unui eveniment deosebit.

 

Atât fosta şefă a Camerei Deputaţilor, cât şi Victor Farca erau foarte emoţionaţi, rostind „DA”-ul cu vocile destul de tremurânde, în faţa primarului Iulian Bădescu, care s-a declarat „la fel de emoţionat ca şi mirii”.

 

Anastase a recunoscut că a avut mari emoţii: "Sunt emoţii pozitive. Este un moment frumos. Am încercat să-mi stăpânesc emoţiile. În primul rând îmi doresc să fie înţelegere şi să avem un copil. Rochia de azi e albă, cea de mireasă este ivoire."

 

Roberta Anastase, în vârstă de 37 de ani, are o relaţie de 15 ani cu omul de afaceri Victor Farca. În această perioadă, el a cerut-o în căsătorie pe Anastase de trei ori şi de fiecare dată răspunsul acesteia a fost "da".

 

Cununia religioasă a celor doi va avea loc duminică, 30 iunie, la biserica de pe domeniul Ştirbey, iar la petrecere vor participa peste 400 de invitaţi, printre ei fiind aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu.

 

Din Prahova, vor onora invitaţia la nuntă primarul Iulian Bădescu, deputaţii Mircea Roşca, Andrei Sava şi Vlad Cosma, Cristi Toader, şeful Poliţiei Locale Ploieşti, senatorul Georgică Severin, precum şi numeroşi colegi de partid ai miresei.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro