Marţi, 16 aprilie 2024 - 9:41:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Află totul despre nunta Robertei Anastase


30 iunie 2013

Fosta şefă a Camerei Deputaţilor şi soţul ei Victor Farca aşteaptă aproximativ 400 de persoane la nunta care va avea loc pe domeniul Ştirbei. Culorile alese de miri pentru decor sunt alb fildeş şi corai. Şi tot ei au dorit ca la nunta lor să nu fie incluse în meniu tradiţionalele sărmăluţele.

 

În meniul care va costa 80 de euro de persoană, mirii au inclus însă friptura, peşte şi mai multe tipuri de brânzeturi. Cei doi au ales dupa gustul lor, dar dupa ce s-au consultat cu prietenii si bucatarii. Tortul a fost cel mai greu de găsit.

 

"Tot meniul e fresh, de vară, de 40 de grade, ca lumea să nu se simtă nici îngreunată, nici să nu existe probleme de căldura, iar tortul de fresh, cu ciocolată şi fructul pasiunii", a povestit mireasa pentru RTV.

 

Roberta este superstiţioasă. Nu a vrut ca soţul să-i vadă rochia inainte de ziua nuntii. De altfel, nici ea nu a imbracat-o decât de două ori, la probă. Are încredere  că îi va veni perfect, pentru ca este o creatie Cătălin Botezatu.

 

"E cu trenă, dar urmareste linia corpului. Eu sunt inalta, drept care modelul care urmareste linia corpului ma avantajeaza mai mult decat stilul printesa", a mai spus Roberta Anastase.

 

Tot la Catalin Botezatu si-a gasit ţinuta şi Victor Farca. Negru, simplu, clasic.

 

Si muzica a fost aleasă astfel încât să placă tuturor. Hiturile anilor 80 vor fi cântate de Călin Geambaşu, iar Aurel Tămaş şi formaţia Hypnotic vor completa playlistul cu alte genuri. Şi ca să nu se faca de ras cand toti ochii vor fi pe ei, mirii au luat şi o lecţii de coregrafie.

 

Mirii vor deschide dansul pe o melodie care le trezeşte foarte multe amintiri. "Va fi o melodie la care noi ţinem foarte mult, "Eşti mireasa vieţii mele". E o melodie pe care noi dansăm de mulţi ani şi amândoi o fredonăm de fiecare dată", a mai spus ploieşteanca.

 

Buchetul miresei ....va fi unul clasic. "Din trandafiri şi încă o floare, care este tot corai. Şi trandafirii vor fi tot corai. Florea se numeşte gloriosa", a mai spus politicianul.

 

Petrecerea va incepe după ora 18, cu ceremonia religioasa care se va desfasura la capela de pe domeniul Stirbei, lângă Bucuresti.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro