Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:15:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Facebook schimbă News Feed-ul


10 august 2013

Facebook filtrează postările prietenilor pe care le considera ca nu sunt suficient de interesante, astfel ca într-o zi obişnuită utilizatorii pot vedea doar 20% dintre acestea.

Pentru a schimba acest lucru, Facebook a anunţat de curând faptul că pregăteşte un nou algoritm pentru News Feed-ul reţelei de socializare, informează DigitalSpy.

Algoritmul nou de calculare a importanţei şi afişare a conţinutului are ca scop aducerea sub ochii utilizatorilor a anumitor evenimente si povesti pe care aceştia nu le-au văzut pentru că erau prea vechi, dar care sunt suficient de importante pentru că sunt populare prin numărul de Like-uri sau comentarii. Chiar dacă sunt mai vechi, aceste informatii urmează a fi afişate în zona superioară din News Feed, ele fiind totuşi considerate a fi "noi pentru tine".

În prezent, Facebook foloseşte un algoritm complicat pentru a calcula ce informaţii afişează pentru fiecare, luând în consideraţie numărul de likeuri, comentariile, dar şi cât de apropiat este utilizatorul de persoanele din lista de prieteni.

O altă mare schimbare constă în organizarea News Feed-ului având la bază ultimile 50 de interacţiuni pe care o persoană le are pe Facebook. Asta înseamă că persoanele cu care interacţionezi cel mai des vor influenţa modul de afişare, dar şi content-ul pe care îl vizualizezi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro