Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:57:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Smartphone-urile cu Windows Mobile înca nu pot vedea clipurile de pe youtube


17 august 2013

Google a blocat din nou aplicatia de YouTube dezvoltata de Microsoft pentru Windows Phone, acuzand ca incalca termenii si conditiile de utilizare a site-ului, dupa ce versiunea initiala a acesteia a fost dezactivata in luna mai.

Aplicatia pentru Windows Phone a fost lansata in aceasta saptamana de Microsoft, la mai multe luni dupa ce Google a dezactivat in mai versiunea initiala, intrucat nu afisa publicitatea Google.

"Din pacate, Microsoft nu a operat imbunatatirile necesare browser-ului, pentru a permite o experienta YouTube adecvata, si a relansat o aplicatie care incalca termenii si conditiile de utilizare. Aceasta a fost dezactivata", se arata intr-un comunicat al Google, citat de publicatia americana Forbes.

Unul dintre vicepresedintii Microsoft a afirmat, intr-o postare pe blog, ca Google inventeaza motive pentru a bloca aplicatia: "Ni se pare ca motivele Google pentru blocarea aplicatie sunt inventate, astfel incat sa nu putem asigura utilizatorilor nostri aceeasi experienta de care au parte utilizatorii Android si iPhone. Obstacolele create de Google sunt imposibil de depasit, iar ei stiu asta", a declarat David Howard, vicepresedinte si adjunct al sefului departamentului juridic al Microsoft.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro