Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:15:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Samsung Galaxy S III disponibil şi la Vodafone România


17 august 2013

Utilizatorii Vodafone Romania vor putea achizitiona in curand noul smartphone Samsung Galaxy S III - a anunţat compania.

Samsung Galaxy S III are un display de 4,8 inci HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o camera principala echipata cu un senzor de 8MP, precum si de o camera frontala, de 1,9MP, capabila de inregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoasterea faciala, iar terminalul este capabil sa sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din retelele sociale.

Noul Galaxy S III dispune de functia "Smart stay", prin intermediul careia detecteaza privirea utilizatorilor, prin camera frontala, si ajusteaza automat setarea luminozitatii ecranului. Interfata "S Voice" permite utilizarea prin comenzi vocale a unor functii precum alarma, redarea audio, ajustarea volumului sau trimiterea mesajelor. In plus, prin functia "Direct call", in momentul in care un contact din agenda este afisat pe ecran, sau utilizatorul scrie un mesaj, telefonul apeleaza direct numarul respectiv, prin simpla ridicare a smartphone-ului la ureche.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro