Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:12:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prinţesa Irina vindea bere şi tacos la luptele de cocoşi


21 august 2013

Prinţesa Irina Walker, care este acuzată că a găzduit mai multe lupte de cocoşi la ferma ei din Oregon, vindea bere şi tacos invitaţilor, în timp ce păsările se omorau pentru distracţia acestora, scrie oregonlive.com.

Procurorii susţin, pe baza unor înregistrări video realizate de doi agenţi sub acoperire, că fiica Regelui Mihai, împreună cu soţul ei, John Wesley Walker, au găzduit cel puţin 11 lupte de cocoşi, care sunt ilegale în SUA.

Anchetatorii au găsit 24 de arme în casa celor doi, printre care şi o puşcă semi-automată. Cuplul avea arme în dormitoare, birouri şi în băi. Agenţii au confiscat două telefoane mobile şi peste opt mii de dolari cash. De asemenea, ei au găsit şi 24 de plante de cannabis.

Agenţii federali au arestat 31 din cei 33 de suspecţi care au participat la luptele de cocoşi în Oregon şi Washington, între martie 2012 şi luna trecută.

Informatorii autorităţilor americane nu sunt nici ei uşă de biserică. Unul dintre ei a fost condamnat pentru furt, având şi câteva infracţiuni legate de droguri. El încearcă să devină cetăţean american prin aceste informaţii. Celălalt a fost deportat în 1983, însă este rezident permanent legal al SUA. Informatorii îşi doresc să primească pedepse mai blânde pentru trafic de droguri şi celelalte infracţiuni pe care le-au comis.

Familia Walker vindea băuturi alcoolice şi mâncare în locul unde aveau loc luptele - informează www.evz.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro