Joi, 18 aprilie 2024 - 1:01:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Temerile Andreei Bălan înainte de căsătorie


26 august 2013

Se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă, dar nu este pregătită să devină gospodină. Cântă şi dansează excelent şi nu prea are de gând să renunţe la acest stil de viaţă prea curând.

Participarea la show-ul "Dansez pentru tine" a făcut-o pe Andreea să realizeze că poate dansa extraordinar şi că are o înclinaţie către aşa ceva, motiv pentru care şi-a restructurat toate spectacolele, şi a îmbinat dansul cu muzica. Andreea Bălan a vorbit, pentru www.ziarulring.ro,  despre modul în care reuşeşte să îşi împartă viaţa de scenă cu cea de acasă şi despre menţinerea siluetei. "Îmi place să fiu pe scenă, ador să fac showuri şi să urc pe scenă în faţa a zeci de mii de oameni, să cânt şi să dansez, să schimb zeci de rânduri de costume şi mă dedic spectacolelor mele cam 70% din timp. Nu există două personaje: Andreea Bălan de pe scenă şi Andreea Bălan de acasă - sunt acelaşi om tot timpul. Nu e deloc greu să le împac pe cele două, am grijă să îmi fac mereu timp pentru odihnă, pentru relaxare - cu un film bun SF", a declarat Andreea Bălan.

Ploieşteanca are şi un minus:nu îi place bucătăria! "Nu am timp să gătesc, însă nici nu îmi place", a spus vedeta. În ceea ce priveşte menţinerea siluetei, Andreea lucrează foarte mult la repetiţiile dinaintea show-urilor, lucru ce o face să aibă corpul perfect tonifiat şi zvelt."Prin stilurile de dans pe care le prezint în fiecare show... Pentru concerte, există foarte multe repetiţii care mă ţin în formă, iar faptul că sunt atât de multe stiluri de dans (salsa, samba, rock&roll, căluşarii, tango, balet), mă ajută să îmi menţin corpul în formă tot timpul", a mărturisit Andreea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro