Joi, 18 aprilie 2024 - 4:34:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Carmen Harra face predicţii dezastruoase


8 septembrie 2013

A trecut un an de la nunta mezinei preşedintelui Traian Băsescu, Elena, şi a lui Bogdan Ionescu şi doar câteva zile de la naşterea fiicei lor, Sofia-Anais. În ciuda fericirii incontestabile a celor doi tineri, Carmen Harra spune că, peste câţiva ani ei se vor despărţi.

Vizionara, care este prezentă zilele acestea în Bucureşti, pentru a susţine o conferinţă interactivă, Carmen Harra a afirmat pentru ziarul "ring" că preşedintele Traian Băsescu va avea şi un nepoţel, dar că relaţia dintre Elena şi Bogdan nu va dura.

Carmen Harra susţine că nici măcar copilul nu îi va ţine împreună. "Mariajul dintre Elena şi Bogdan are şanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani şi după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui", ne-a declarat Harra. Cât despre legătura dintre fiica şefului statului şi Bogdan Ionescu, vizionara susţine că "îi ţine împreună doar o influenţă externă".

Harra a mai făcut o previziune care, dacă se va împlini, îi va aduce bunicului Băsescu o mare bucurie. "Fetiţa Elenei Băsescu va avea un frăţior. Nu are un destin uşor, va trece prin tot felul de încercări, per total însă va fi o prezenţă pozitivă, va încerca să facă foarte mult bine în jur, are energia planetei Venus, va fi o personalitate intuitivă, foarte diferită de toţi cei din familie. Relaţia karmică a fetei este cu tatăl. Ea şi tatăl au avut o legătură în vieţi anterioare, undeva în Italia celui de-al Doilea Război Mondial. Fetiţa nu va trăi în România, nu va face nici şcoală în România."

Sursa: LIBERTATEA


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro