Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 10:49:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Probe noi în dosarul Elodiei Ghinescu


24 septembrie 2013

La câteva luni după ce Cristian Cioacă a primit 22 de ani de închisoare, avocata sa aruncă o bombă.

În ciuda faptului că nu s-a găsit niciun cadavru, procurorii au obţinut condamnarea fostului soţ al Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă. Cu toate acestea avocata ex poliţistului, Maria Vasii, susţine că există martori gata să declare sub jurământ că au văzut-o pe Elodia, după dispariţia acesteia.

"Am fost sunată de către unul dintre martori. Mi-a dat identitatea sa şi a celorlalte două persoane alături de care se găsea în acea zi (...) A văzut-o pe Elodia în faţa acelui loc public, mi-au dat date concrete cu privire la autoturismul în care Elodia s-a urcat", a declarat Vasii la România TV.

Mai mult, apărătoarea ex poliţistului spune că deşi martorii respectivi au fost dispuşi să depună mărturie încă din 2009, intenţiile lor au fost ironizate de cei care au lucrat la acest dosar.

"A încercat să vorbească chiar în cursul anului 2007 şi a fost ridiculizat de către persoanele cărora care li s-a adresat", a precizat avocatul.

Fosta soţie a lui Cristian Cioacă a dispărut în august 2007. Fostul poliţist a fost suspectat de către procurori că şi-ar fi ucis soţia. În ciuda tuturor eforturilor depuse de oamenii legii cadavrul nu a fost găsit nici până în prezent. Chiar şi aşa, Cristian Cioacă a primit din partea judecătorilor 22 de ani de închisoare pentru omor şi profanare de morminte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro